čtvrtek 18. ledna 2018

Sekačka na vysokou trávu

Pro malou zahradu s mnoha zákrsky je vhodná zcela jiná sekačka , než pro hektarovou louku, kde žádné stromy nerostou. Svých zákazníků se vždy ptáme i na. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sekačky na vysokou travu.


Sekačka na vysokou trávu Mountfield motor Brigs. Na výběr máte bubnovou sekačku na vysokou trávu DAKR BLP, která je určena pro běžné použítí, tak i sekačka na vysokou trávu DAKR PANTER, která je .

Bubnová sekačka je stroj, který seče travní porost ocelovými noži,. Všechny sekačky jsou určeny především pro sečení trávy na seno nebo na krmení. Dodáváme sekačky na vysokou trávu a mulčovače Vari, Honda a Dakr za.


Výkonné sekačky na vysokou trávu jsou vhodné k údržbě luční ploch. Vysoce výkonný stroj osazený motorem RATO 14 vhodný pro sečení porostů a náletových křovin do výšky m. Disk je vybaven čtyřmi otočnými noži, které . DS-521Bis Agatha bubnová sekačka s elektrostratem. Bubnové na vysokou trávu Počet produktů: 8.

Když se sekačka na louky pohybuje v nerovném terénu, na strmých svazích, ve vysokě trávě nebo podrostu, mu obratně manévrovat kolem překážek a stromů a. BUBNOVÉ SEKAČKY MOTOR JIKOV : Rotační bubnová sekačka na vysokou trávu JIKOV SLV K dodání ihned silný 4-taktní motor BRIGGS STRATTON Series. Travní sekačka na vysokou trávu UM 5EB. Hledáte elektrická sekačka na vysokou trávu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Benzínová sekačka Honda UM 5EB pro sečení vysoké trávy s profesionálním OHV motorem Honda GX 16 prodej a servis Honda Brno. Jmenovitý výkon motoru, 3 . Typ motoru, 4-taktní zážehový jednoválec s rozvodem OHV.


Přečtěte si recenze sekaček na trávu ve velkém porovnávacím testu, ať víte jak vybrat. Ten vlastně říká, s jak vysokou trávou si sekačka dokáže poradit. AS-Motor AS9SM - cepáková sekačka na vysokou tr. Sekačky pro předzahrádky i na vysokou trávu. Boukal a dodává: „Třeba elektrická sekačka se zcela jistě nehodí na údržbu rozlehlých trávníků . Robustní a obratná sekačka na mulčování vyšší trávy s mimořádně velkými zadními koly s integrovaným . Podívejte se na kompletní sortiment.


Vysokou luční trávu běžnou sekačkou neposečeme.

Na sečení velkých, rovných i mírně svažitých ploch používáme bubnové sekačky. U nás najdete vše a za nejlepší ceny. Pokud nemáme, co zrovna sháníte, neváhejte nás kontaktovat.


Pohonná jednotka Panter FD-2H. HP, litinová vložka válce, olejové čerpadlo a filtr, plynule . Traktor máme taky (zetor s rotačkou), ale jsou místa kde se nevejde, nebo utopí, sečeme i močáliště a tam je třeba lehká mašina. Kus sečeme Adélou VARI,. Problém může celkem snadno vyřešit bubnová sekačka.


Její použití je vhodné i na velkých plochách, tam kde trávu sekáte třeba jen dvakrát, . Třeba si nějakou vybereš, já taky jednu z nich mám. V nabídce najdete sekačky na vysokou trávu hobby, ale také. STIHL mulčovací sekačka RM 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky