úterý 23. ledna 2018

Rozmarýnové brambory se smetanou

Rozmarýnové brambory se smetanou

Zalejeme smetanou a dáme péct. Když je vše měkké zasypeme strouhaným sýrem a necháme chviličku aby se roztavil. Recept na bylinkové brambory jinak.


Smetanové sýrové brambory, které jsou perfektním doplňkem k jakémukoliv jídlu, nebo je. Lahodná kombinace chutí se skvěle . Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte. Brambory podélně nakrájejte na čtvrtky. Zapékané rozmarýnové brambory. Podělte se s přáteli o recept . Zapečené (gratinované) brambory se smetanou.


Vlastně se jedná o jakoukoli zeleninu či ovoce. Vše potřete rozpuštěným máslem, zalijte smetanou a podle chuti posolte. Lidé zbožňují také tyto nápady. Předvařené brambory zalité smetanou a zapečené ve vrstvách spolu s uzeným bokem, cibulí a vejci. Gratinované brambory jsou tak dobré, že je můžete servírovat i jako samostatný pokrm, ale původně je to luxusní příloha, která se skvěle hodí třeba ke steaku.


Rozmarýnové brambory s vepřovými medailonky. Omáčka na smetanové brambory s rozmarýnem od Vitany je pravá lahůdka. Přidejte 400g brambor a vychutnejte si parádní obídek.


Vepřové výpečky, kedlubnové zelí se smetanou , bramborové knedlíky (7). Pizza nic moc a navíc se na vás nedá bohužel spolehnout. Vepřová krkovička pečená, rozmarýnové brambory , zelný salát 1. Zeleninové lasagne se smetanou a parmazánem 7. Tip šéfkuchaře: Grilovaná vepřová panenka s pepřovou omáčkou se smetanou ,. Pondělí - ​masový krém, brokolice se smetanou a sýrem, brambory , křenový dresing. V pondělí jsme se sešli ve školce, abychom popřáli maminkám k svátku.


Rozmarýnové brambory se smetanou

Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým . Po - pórkový krém se smetanou , krutony a pažitkou ( 7). G Pikantní vepřová pečeně se zelenou čočkou, rozmarýnové brambory. Szegedinský guláš se smetanou , domácí houskový knedlík 11-. Vepřový steak v cibulové krustě, rozmarýnové brambory , 9- Kč. Grilovaná krkovička s domácí klobáskou a cibulí, rozmarýnové brambory.


Smažené rozmarýnové brambory. Rýžový nákyp se špenátem a uzeným tempehem. Dezerty: Karamelový řez se smetanou ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky