pátek 12. ledna 2018

Odvíječ stretch folie

Ruční držák na fixační smršťovací fólii plastový - na šíři cm. Ruční odvíječ je určen k aplikaci na fólii typu granát, která je . Skladem i další odvíječe. Odvíječ vhodný do obchodů i skladů.


Nabízíme i další odvíječe a jiné balící pomůcky.

V nabídce můžete najít jak ruční držáky stretch fólie , tak stolní odvíječe strojní stretch. Sadu odvinovačů REEL OFF SET používejte při balení a fixaci zboží na paletách ruční stretch fólií. Plastový ruční odvíječ stretch folie Reel off set.


Vhodný pro použití v průmyslu i domácnosti. Zařízení sloužící ke snadnější manipulaci se stretch fólií při ručním ovinování palet. Provedení: kovový - pro š. Určeno pro všechny šířky stretch fólie.

Držák průtažné folie DR. O vnitřním průměru dutinky mm. Balení obsahuje jeden pár odvíječe ROS. Dvoudílný odvíječ Průměr dutinky 50mm. Vlastnosti ruční stretch fólie.


Jednoduchý plastový odvíječ ruční stretch fólie. Nasune se na oba konce dutinky. Máte zájem o odvíječ stretch folie velké 500mm? Napište nám nebo zavolejte - 777 . Ušetřete si práci při balení zboží s kovovým odvíječem stretch (fixační) fólie RO- 500. Stolní odvíječ stretch fólie objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy.


Apr Fólie lze vyrobit v mnoha provedeních, různých šířkách a tloušťkách a také v různých barvách. Kovový odvíječ stretch fólie. Pro libovolný průměr dutinky.


Sada odvinovačů Reel Off Set pro usnadnění odvíjení stretch folie z papírových dutinek při ručním balení.

Zamezuje úrazům - odřeninám na rukou. Tato praktická a jednoduchá pomůcka pro balení předmětů do stretch fólie Vám celý proces . OBALOVÉ MATERIÁLY FOLIE Stretchové folie. Tento odvíječ je určen pro manipulaci, která je variantou ručního uchopení . Typ: plastový, usnadnění a zrychlení balícího procesu, snažší odvíjení stretch fólie , rychlé a snadné použití. Designově se může odvíječ oproti obrázku drobně liši.


Prodej kancelářských potřeb v Brně. Dodáváme po celé ČR a to zejména obalový materiál, fólie, stretch fólie ,plastové obaly, kartonové krabice. Do vyprodání všech položek. Praktický, pro snadné odvíjení fixační fólie na roli.


Plastové adaptéry pro snadné odvíjení stretch folie z role. Pomocník pro odvíjení stretch folií. Kvalitní odvíječ pro stretch folii šíře cm.


Díky protáčení odvíječ dochází k odvíjení folie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky