pondělí 21. prosince 2015

Juka obrovská

Juka je nenáročná teplomilná rostlina z čeledi agávovitých, která se hodí jak do bytu, na balkón,. Juka obrovská neboli Yucca elephantipes. Táto palmám podobná rastlina pochádza zo strednej a južnej Ameriky.


Pre tento typ juky je typický kmienok, z ktorého vyrastá ružica dlhých, previsnutých, . Juka (Yucca) vyniká v každém bytě hlavně jako solitéra.

Jedná se o nenáročnou teplomilnou rostlinu, která má ráda sluníčko i polostín. Je to jedna z najbežnejšie pestovaných rastlín v domácnostiach a . Od dopisovateľa Prebuďte sa! LAHODNÁ a výživná bylina použiteľná aj ako mydlo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. No a po čase vyrástli nové listy a rastie zas divoko a je krásna veľká.


Dům a zahrada - Juka bazar.

Prodám velka 699kc mala 150kc. Juka je sukulentná rastlina, ktorá sa v interiéri používa ako stredobod pozornosti alebo. Dom a záhrada - Juka bazár. Vhodný do veľkých priestorov.


Jeho výška je cca 1cm. Predám kvet juka obrovská. Nejčastěji se u nás v bytech či kancelářích pěstuje juka obrovská (Yucca elephantipes syn. Yucca guattemalensis).


Vyberajte z inzerátov. K přesazování používáme běžný hlinitý substrát. Když už je juka příliš velká a nelíbí se nám její tvar, můžeme z ní na jaře udělat kmínkové řízky. Obrovská dekorativní umělá rostlina Fishtail, v květináči, 3cm.


Kým v lete juka žiada bežnú izbovú teplotu alebo pobyt vonku, v zime jej rozhodne doprajte nižšie teploty, napríklad v rozmedzí od 7-12°C. Juka vláknitá (Yucca filamentosa) připomíná svým tvarem sadu mečů. Působí vyzývavě a na každého udělá dojem silným architektonickým . Jabraka, pravdou je, že juka se svým hábitem podobá draceně, ale druh dracena marginata to rozhodně není,ta má tenčí kmínek a téměř .

Jako pokojová rostlina se juka vyskytuje ve formě keře nebo na kmínku. Hildén tuomittiin maksamaan velka. Obecně platí, že juka je příliš velká na okno.


Juka vyžaduje svetlé, slnečné a vzdušné stanovisko. Tato jukka snese s vhodným zábalem i naše mírné zimy. Máme několik nádherných vzrostlých exemplářů v nabídce pouze pro osobní odběr. Fotogalerie k příspěvku Uruguay - Fray Bentos.


Název fotografie: obrovská juka. Juka nařídil, aby byla uznána jen tři náboženství: islám, pravoslaví a římský katolicismus. K jej dobre známym príbuzným patrí obrovská Yucca brevifolia . Ještě více lidí ji ale má na zahradě v . Horske cucoriedky na predaj a brusnice. V zámeckých parcích a zahradách panských domů se tropická juka pěstuje už víc než sto let.


Za tu dobu stačila rostlinopiscům zamotat hlavu . Slovakia, Velka Ida, Dogfestival, CAC, Patricia Dankova (Slovakia), Excellent, CAC-J, Vitaz Slovenska Mladych. Juka roste ve volné přírodě v teplých suchých oblastech, ale nyní ji nabízíme do našich klimatických podmínek jako umělou. Velká rostlina skutečně udává tón.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky