pondělí 14. prosince 2015

Střih na kapuci

Tento pin objevil(a) Míša Mikulicová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Kapuce je velmi často kamenem úrazu střihů.


Protože záleží nejen na velikosti hlavy dítěte a tvaru, ale také na šitém materiálu a čepici. Videonávo jak ušít na běžném stroji nebo overlocku mikinu na zip, s podsádkou – obsahuje návod na kapuci i stojáček. Střih NA mikinu posíláme mailem a lze vytisknout na A4.

Střih na dámskou mikinu je včetně podrobného foto návodu. Mikina je s kapucí a na zip. Také má dvě kapsy na předních dílech. Střih je celý rýsovaný v ruce a převedený do PDF formátu. Střih Burda na bundu bomber a bundu s kapucí se zapínáním a kapsami na zip.


Přední díl je členěný , v horní polovině se nachází léga kde se pod ní ukrývá zip, v dolní polovině . Je to starý, klasický T střih. Střih vpravo se trochu zužuje směrem k pasu,je velmi elegantní a trochu. Dávejte si pozor,aby oba díly kapuce byly zrcadlově.

Formát : elektronický PDF Není určen pro komeční využití! Není možné zakoupit na dobírku, ani odloženou. Výškově odstupňované střihy v mnoha velikostech. Pre: fung114w4yzc Obchod . Tištěný střih od známé konstruktérky střihů - Jana Coufalová - FAZONETKA z Prodej.


Elektronický střih na pánskou mikinu s kapucí , kterou si můžete ušít ve. Dámská mikina s kapucí Raglan. Teplá krátká zimní bunda s kapucí Je zateplená kvalitní syntetickou vycpávkou Má neodepínací kapuci s kožíškem a stahovacími šňůrkami Kožíšek na kapuci je. Podrobný fotonávod a střih na ušití dětské softshellové bundy.


Bundička má kapuci bez možnosti oddělávání, aby se neztrácela ve školkách a školních šatnách . Moji specialitou jsou velké kapuce , které dělám moc ráda. Moje zákaznice je mladá duchem, ale oblékám všechny od mladých holek přes . Kombinace bavlněné smyčky uvnitř a sametově jemného mikrovlákna vně zajišťuje jemnost a lehkost při skvělé absorpci. Vyrobena z měkké, na dotyk příjemné tkaniny. Pohodlný unisex střih s kapucí v . Prodloužený střih , potisk na rukávech a kapuci.


Popis produktuSportovní pánská lehká bunda s kapucí. Hledání zboží: střih na šaty s kapucí. Materiál odolný proti větru a odpuzující vodu.

Pokud nějaký střih opravdu hýbe světem těch, které mají šití oděvů jako hobby, tak je to. Svetr je upnutého střihu , má na sobě několik ozdobných pletených vzorů, tzv. Pánský černý svetr Diesel.


Svetr má kapuci , dlouhý rukáv a zapínání na zip. Velikost, Ramena, Rukávy, Obvod hrudi, Délka bundy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky