čtvrtek 24. prosince 2015

Naše květiny antikvariát

Dvousvazkový obrazový atlas květin přináší barevné kresby běžných, vzácných, léčivých i. Vazba: vazba tuhá - celoplátěná s přebalem. První díl obsahuje 3stran, druhý díl má 6stran. Antikvariát knihkupectví Václav Beneš Plzeň.


Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí.

Deyl Miloš, Hísek Květoslav. Cena: 3Kč Tato kniha byla bohužel prodána. Podobné knihy: zobrazit detail knihy Hadač: Květena 1-2 . Albatros , původní vazba, původní vazba s obálkou.


Miloši Deylovi, se podařilo představit naše nejvýznamější rostliny - vybíral z rostlin . Kategorie, Učebnice, encyklopedie . Výkup a predaj starých kníh, historických máp a grafík. Kvalitné knihy overené časom.

Dobrodružně psychologický příběh našeho stíhacího letce, který se po sestřelení nad nepřátelským územím snaží vrátit na svou . Kniha je v externím skladu nutno objednat. Výběr, ošetření, rozmnožování. Rychlé odeslání, skvělé ceny. KVĚTINY NEJEN PRO BALKON empty.


Autor: František Jirásek. Rady ze Zahrady Čech - katalog pro pěstitele zeleniny, ovoce a květin. Rostliny naší přírody - atlas rostlin.


Všechny vámi vybrané produkty si můžete zakoupit na našich internetových stránkách, pro snadnější vyhledávání použijte vyhledávač, . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Odborné knihy bazar: rostliny. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží. AD plus, antikvariát Dlážděná. Květiny U Makra is feeling blissful. Tulipány a ostatní cibulové květiny.


Vodohospodářský význam našich lesů na příkladu Beskyd. Stálezelené, opadavé a popínavé dřeviny našich zahrad.

Bazar knih a virtuální antikvariát pro kolegy knihomoly. Patří sem řada květin , bylinek, jedlých rostlin, kvetoucích trvalek, trvalky dobře množitelné,. Také trvalky nostalgicky spojené se starými časy našich zahrad. Malířka Anna Borská uspořádala výstavu v místeckém antikvariátu Knihárium. Mám tady obrazů z posledního roku.


Hledáte-li inspiraci na hezký dárek, prohlédněte si naši fotogalerii a přijďte se k. Betlémy, dřevěné květiny , vystřihovánky Betexa a jiné. KNIHY Věci, květiny , zvířátka a lidé pro děti. KOMPLETNÍ NABÍDKA ANTIKVARIÁTU FABIO.


Kč ( Nejsme plátci DPH ). Z jeho pozůstalosti je v naší nabídce řada knih, vyznačujících se. Praha, MF, edice Květy poezie sv. Před sametovou revolucí bylo v Praze všehovšudy antikvariátů.


Zdrcená rodina a záplava květin. Němci a Rusové zničili a ukradli naše knihy a jsme v této oblasti chudí. Laliovky (hemerocallis) su krásne a nenáročne kvetiny. Kromě laliovek - česky denivek - Vám také nabízíme knižní antikvariáty jak zahradnické, tak ostatní . Pamela Westlandová - Suché květiny.


Logo antikvariat -trutnov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky