středa 6. května 2015

Masáže plovárna hranice

Sauna v červenci a srpnu zavřená. Provozní odstávka krytého bazénu. Relaxační bazén - divoká řeka, vodní číše, dnová masáž , stěnová masáž , vodní chrlič, vzduchové masážní lavice a masážní. K dispozici je také finská a parní sauna, aroma parní sauna, masáže , . Součástí je také fitness plovárna a masáže. Samozřejmostí jsou rovněž masáže , solárium, fitness centrum, rychlé občerstvení i restaurace.


Masáže plovárna hranice

Nabízím rekondiční, sportovní, havajskou a Breussovu masáž a další. Zajišťujeme masáže a občerstvení ve vstupní hale. Výukový bazén má délku metrů a hloubku až metru. Výpis článků pro: masáže na plovárně.


Je zde možnost využít masáže a občerstvení ve vstupní hale. Hranice I-Město Olomoucký kraj. Po vyčerpání vstupů lze na takto zakoupenou čipovou kartu opakovaně dobíjet další.


Vně bazénové haly funguje finská, parní a aroma parní sauna, fitcentrum, masáže a restaurace. AQUAPARK PLOVÁRNA HRANICE. Studio zdraví LADA, masáže ,baňková detoxikace,diagnostika.


Plavecký bazén 25m (dráhy). Pokud zatoužíte vyrazit za hranice hotelového areálu, rádi vám zapůjčíme jízdní kola nebo horské koloběžky pro vaše děti. MOBILNÍ FYZIOTERAPIE A MASÁŽE. Rehabilitační sanatorium. Mokrý bazén , suché ručníky a wellness k dispozici 3dní v roce: vnitřní bazén.


Nový krytý bazén , moderní wellness centrum s vířivkou, finskou saunou, párou, masážní vany, zajišťujeme masáže. Služby: masáže , kosmetika a pleťové kúry, lekce Zumby, lunární a . Odpočívárna s občerstvením. Poukazy do soutěže věnoval hotel Panorama. Solárium, masáže , kardio, TRX.


Masáže , sauna, bazén , večeře. Moderní fitness s rodinnou . Zobrazit celý profil sportoviště .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky