pátek 15. května 2015

Dafe plast

Můžeme Vám vytvořit jakoukoliv stavbu dle Vašeho přání. Pro výrobu pergol, altánů, zahradního nábytku a doplňků používáme jak běžně . Pro příjemně strávené večery tu jsou zahradní pergoly a altány vyráběné na míru naším truhlářstvím. Nechte se inspirovat fantazíí, my vám přání splníme.


Sea autoplachty nabízí plachty na opláštění nebo zastřešení budov z měkčené plachtoviny. Posaďte se do příjemné zahradní pergoly kryté stínící plachtou.

K pergolám je velké množství příslušenství a lze je vyrobit i přímo na míru. Altány, pergoly , dřevníky, ploty, pískoviště, květináče, zahradní nábytek. Rozměry jednotlivých produktů jsou konečné - atypická výroba na míru není tedy. V ceně nejsou zahrnuty klempířské práce – oplechování, okapy a založení patek na stavbu pergoly.


Rozměření a založení patek na stavbu pergoly je možné . Díky masivu, ze kterého je pergola vyrobena, bude působit naprosto přirozeně . Mít možnost posedět si venku s přáteli nebo rodinou, i když tomu zrovna počasí nepřeje, to ocení každý. Naše pergoly z masivu Vám to umožní. Vyrábíme a montujeme dřevěné pergoly na míru.

Kvalitní dřevěné pergoly z KVH hranolů. Sháníte opravdovou pecku na terasu? Podívejte se na moderní hliníkové pergoly se stahovací střechou. Sestavte si u nás hliníkovou pergolu na míru. Dokonalý design, funkčnost . Mira je samonosná pergola se základními stojkami.


Střechu pergoly tvoří hliníkové lamely, které lze orientovat od 0° do 140° s těsněním a bočním odtokem. Hliníková pergola představuje kvalitní a spolehlivý systém zastřešení v módním designu. Systémové řešení hliníkových pergol lze vyrobit přímo na míru.


ALUMINPER nabízí kvalitní bezúdržbové hliníkové pergoly v odstínu dle vašeho výběru. Hliníkové zastřešení na míru - pergoly , garážová stání, přístřešky. Moderní zahradní hliníkové pergoly vyrábíme na zakázku v jakémkoliv. Hliníkové pergoly na míru nabízejí mnoho rozměrů, které si zvolíte přesně podle.


Prodej – montáž – servis PRAHA a okolí. Profesionální přístup a . Bioklimatická hliníková pergola SKYLINE s pohyblivým slunolamem vás ochrání před deštěm i sluncem a díky. Pergoly od předních českých i světových výrobců.


Výroba pergoly na míru nemusí trvat věčnost.

Nabízíme 3D vizualizaci . Některé pergoly můžete využívat po celý rok. Každá stavba je individuální a přímo na míru pro vás. Vybereme s vámi nejvhodnější krytinu, možností je několik, průhledný . Precizní zpracování, obrovská životnost, pro zákaznický přístup.


Provádíme zakázkovou výrobu dřevěných pergol a podobných typů přístřešků pro váš dům i zahradu. Zahradní dřevěné pergoly Brno – výroba na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky