pondělí 11. března 2019

Verbena citronová

Některá data mohou pocházet z datové položky. Je zvláštní aromatickou citronovou vůní listů. Pěstujeme ji jako přenosnou rostlinu, v létě na zahradě na slunečném . Vysoký keř s kopinatými, podlouhlými listy, většinou . Vyzkoušejte jedinečné, léčivé schopnosti této zázračné bylinky zvané citronová verbena.


Verbenaceae (sporýšovité).

Pokud ji hodláte pěstovat, nakupujte u nás semínka. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. A není divu - její listy voní po citronech a to sice intenzivně, ale velmi . Rostlina s ohromující citrónovou vůní intenzivnější než samotný citron.


Nejznámější bylinkou s citronovou vůní je meduňka, ale jsou i rostlinky se silnějším aróma a chutí, které se vyrovnají citronu. Aloysia triphylla, nazývaná citronová verbena , pochází ze Střední a Jižní Ameriky , odkud ji do Evropy dovezli Španělé. Celý keř krásně voní po . Tento keř krásně voní po citronech a jeho lístky .

Krajina pôvodu: Francúzsko Bio produkt (bio zloženie): 1 Konzervanty: Bez konzervantov. Spôsob pestovania: Vypestované Spôsob spracovania: . Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené . Všeobecný popis: hezký opadavý keř dorůstající až do výšky metrů s jemnými, světle . Zazimování rostlin s sebou někdy nese nečekané zvraty. Není problém zažít zrychlenou pokojovou verzi podzimu a jara.


V případě našeho příbytku je . Lidově: aloiska – alojzka citronová, citronka, klapourek, sporýš aloiska, verbena citronová , Marie Luisa. Hlavní působení: citronové povzbuzení a zároveň . Citrusová verbena má překrásnou vůni a skýtá léčivé účinky pro váš organismus. Pravdou je, že je její citronová vůně opravdu ohromující a . Tento pin objevil(a) Terézia Šplouchalová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Kdo si nepřivoní k aloisii trojlisté, nebo také citronové verbeně (Aloysia triphylla), tak neuvěří tvrzení některých . Tiší podráždění pokožky a její příjemné citronové aroma . Lippia citriodora ´Freshman´, K9x(syn. Lippia triphylla).

Zanechává ji svěží, pružnou a vyhl. S obsahem Aloe Vera, s osvěžující citronovo -verbenovou vůní. Upozornění: nenechávejte bez dozoru v dosahu dětí, nepolykat, vyvarujte se kontaktu s očima.


Hrubě sekaná verbena citronová z kontrolovaného biologického pěstování. Je vyvinut speciálně pro péči o citlivou pokožku kolem očí. Tento velmi jemný krém pleť dostatečně hydratuje. Složení: aqua purificata, glycerin, mineral oil, olea . VERBENA CITRÓNOVÁ - LIPPIA CITRIODORA.


Zahalte svou mysl i domácnost do osvěžující citrusové vůně verbeny citrónové, rostlinky vyskytující se především v Jižní Americe, a dopřejte si tak blažené chvíle. Olej, destilovaný z listů této rostliny je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky