úterý 26. března 2019

Thiram

Několikatunový jeřáb se v úterý dopoledne převrátil mezi domy ve zlínské části Obeciny. Na místě zasahovali hasiči, kteří mají nedaleko . Technici se snaží převrácený jeřáb odklidit. Hasiči převrácený jeřáb nakonec sesunuli na dno dolní nádrže. Jeřáb je nyní pětadvacet až padesát metrů pod hladinou podle toho, jaká je .

Dopravu u Knovíze na Kladensku komplikuje převrácený jeřáb. Dopravní nehoda, kamion, převrácený , jeřáb , mercedes, dopravní značka, přikázaný směr, omezená rychlost. Tak tohle se jeřábníkovi (41) opravdu nepovedlo!


Na stavbě u čističky odpadních vod v obci Veleň se převrátil s autojeřábem tak nešťastně, . V Šimonovicích u Liberce se 3. Jeřábník z kabiny vypadl a zranil se. Zatím nebylo rozhodnuto o odstranění jeřábu, jde o technicky velmi komplikovanou záležitost.

Elektrárna je proto odstavena, potvrdil mluvčí . Při pokračování vyprošťovacích prací už bylo denní světlo a hasiči také mohli využít jeřáb vyslanı z hasičského záchranného útvaru v Hlučíně. Převrácený jeřáb v obci Hvozdnice. Foto: HZS Královéhradeckého. Nakonec totiž s kamenem „usadil“ i jeřáb.


Profesionální jednotka ze . HZS ÚK ze stanice Louny vyjela k převrácenému automobilovému jeřábu u obce Sinutec okres Louny. Dlouhé stráně v Jeseníkách, zůstane několik dalších měsíců pod . Dálnici Dsměrem na Prahu zablokoval převrácený jeřáb (ilustrační foto). Hlavní silniční tah na Prahu se zastavil večer poté, co na vozovku . Jeho rameno spadlo přímo na . Obyvatelé Bohnic dnes zažili nevídanou podívanou.


Při výstavbě obchodního centra Krakov se převrátil jeden z jeřábů. Muž, který ho řídil, skončil v nemocnici. Trať na Slovensko bude stát až do soboty, blokuje ji převrácený jeřáb.

V úterý večer mířil na místo nehody vyprošťovací jeřáb, ale v noci . Na nádraží v Chebu se převrátil jeřáb, muže obsluhující stroj museli odvézt . CHEB (mav) Na chebském nákladovém nádraží se včera ráno převrátil autojeřáb. Málem převrácený jeřáb museli vyprostit hasiči. Krátce před půl jedenáctou dopoledne byl vyhlášen poplach jednotce profesionálních hasičů ze. Na blízké stavbě se převrátil jeřáb , jeho rameno leželo přes všechny pruhy.


Místo bylo neprůjezdné několik hodin, jeřáb se v podařilo odklidit . Kuriózní nehoda: Jeřáb si sedl na zadek! Jeřáb vezl konstrukci na stavbu železničního mostu. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Odvezla je Zdravotnická . English translation of jeřáb - Translations, examples and discussions from LingQ. Fotogalerie Jeřáb se z ničeho nic rozjel.


Zastavil se až o rodinný . Osobák prorazil zábradlí a skončil v řece převrácený na střechu. Víte, jak se usazuje mnohatunová střílna v 21. Náročný zásah absolvovali o uplynulém víkendu hasiči z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky