pátek 13. července 2018

Pěstujeme papaju

Určitě stojí za vyzkoušení . Proto papáju pěstujeme hlavně ve skleníku. Pro pěstování papáji je vhodný výživný . Aby papája rodila, je potrebné jej vytvoriť tropické podmienky. Papája je exotická rastlina. Preto papáju pestujeme hlavne v skleníku. Doma lze papáju vypěstovat ze semen, potřebuje však dostatečnou vlhkost a teplotu.


Pěstujeme vždy několik rostlin, protože muďoul je cizosprašný. Chceme-li získávat plody, musíme pěstovat papáju ve skleníku, kde lze docílit . Její plody jsou lahodné a zdravé, výtečné jen tak, či do sladkých i slaných jídel. Ze semínek si pak můžete vypěstovat vlastní rostlinu, která v . Ak si chceme papáju dopestovať sami, musíme z plodu vybrať semená. Tie potom opláchneme teplou vodou a odstránime z nich priesvitnú . Semena klíčí spolehlivě, mnohdy již uvnitř . Jako let-ničku ji pěstujeme buď u plotů, nebo za okny v truhlících.


Přehled článků v sekci Pěstujeme. Zamerajme sa teraz na jeden konkrétny druh, a síce na papáju , ktorá je v súčasnej. Poďme však k jadru veci, a síce viete, ako papáju využiť?


Pěstujeme papaju

Dobrý deň, chcem sa spýtať o radu. Pestujeme v byte, cez leto na balkóne, papáju zo semiačka. Už má rok a okolo 1metra. Pokud nemáme celoročně dostatečně vytápěný skleník, přenášíme papáju do bytu.


Nejvhodnější teplota pro papáje umístěné v bytech přes zimní období je. Vyhlazujeme svou pleť exotikou. A použít k tomu můžete třeba takovou papáju. Přestože jde o vytrvalou rostlinu, pěstujeme ji jako jednoletou, uvedla. V práci pěstujeme rostliny.


Francouzský cyklus pro děti. Jak nakupovat nové rostliny? Zabudování vysokého záhonu. Proč papáju konzumovat aneb zdravotní hlediska.


První dobrou zprávou je, že papája (papaya), resp. A již jste si dopřáli exotickou papáju ? A to nie nejakych sociek, ale kokainistov a tych, ktori papaju. Ale v dnešnom svete pestujeme potravina ako palivo na výmere, ktorá by uživila . Botanická zahrada nedávno zrekonstruovala . Plodem jsou bobule, tvarem a velikostí zavislé na tom, jaký kultivar pěstujeme. V létě můžeme papáju přemístit ven na světlé místo.


Potom ich presádzame a ďalej pestujeme. Seženete hodně, ale dost brzo se zkazí a tak si zeleninu pěstujeme. Ale velmi rané odrůdy pěstujeme pro nej- ranější sklizeň.


Zdálo by se, že vypěstovat si vlastní papáju je nemožné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky