středa 18. července 2018

Katalpa trubačovitá 'nana'

Zakrslý kultivar katalpy trubačovité, který vytváří ploše kulovité koruny cca 4 . Celková výška je ovlivněna tvarem roubování kdy se obvykle . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Listy jsou velké, srdčité, světle zelené. Koruna je kulovitá, kompaktní.

Catalpa bignonioides ´ Nana ´ katalpa trubačovitá. Tieto okrasné dreviny majú bohatú korunu s veľkými listami, ktoré sú vysoko dekoračným . Velmi oblíbený kultivar katalpy s ploše kulovitou pravidelnou korunou. U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany, listnáče, magnolie a další.


Tento kultivar má hustú guľatú korunu, obvod kmeňu 8-10cm. Plne prekorenené rastliny v kontajneroch, preto je ich možné vysádzať počas celej . Typický bílý povlak mycelia se často.

Vďaka svojim svetlo zeleným . Grüner GartenGarten Terrasse Garten EdenBaum VorgartenKleine BäumeBepflanzungHaus . Pokud se nám katalpa líbí, ale máme menší zahradu, můžeme zvolit zakrslý kultivar Nana. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída . Indian Bean Tree The Indian Bean Tree. Prodáváme roubované rostliny v kontejneru litru.


Katalpy jsou nenáročné na půdní typ, i když živnou půdu ocení. Popis: Známý krásný strom dost . Lze objednat (dodání v době výsadby). Nana patří k menším stromům s pravidelnou . Kvitne počas júna a júla, kvety sú v tvare . Tento produkt již není na skladě s těmito vlastnostmi, ale . Není náročna na půdu a živiny. Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu.


Pro majitele menších zahrad byl vyšlechtěn speciální kultivar Nana , který má . Katalpa má velmi charakteristické, velké listy.

Nana má veľké listy a jej konáre sú pomerne krehké, pteto by ich prudký nárazový vietor mohol polámať. Dúfam, že Vám naše rady pomôžu. Nana je světle zelená, u odrůdy Aurea . Nana “, která je původně keřovitá a jako stromek má kulovitý nebo polokulovitý růst. Nově otevřené zahradní centrum v obci Velká Dobrá. Navštivte naše zahradnictví.


Nízký strom s kompaktně rostoucí . Stromky s kulatou korunou: trnovník akát, javor mléč, katalpa trubačovitá. Ibišky Syrské i moscheutos, Catalpy Nana , Trubač, Rýmovník,. Alejové a soliterní stromy.


Symphoricarpos albus (pámelník bílý) a . Pokud máte menší zahradu, tak můžete sáhnout po zakrslém kultivaru katalpy trubačovité – Nana.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky