pátek 11. května 2018

Prodej třešní 2018

Samosběr třešní v obci Bohuňovice I, který probíhá každý rok v červnu. Prodám domácí zavařeniny l lahve Višně 6- Kč Třešně , šves. Retro skleničky - grogovky, třešně.


Prodej červeného vína Laurot r. Prodám drtič, ideální na třešně , švestky a jiné zralé ovoce.

Kromě jahod se firma zabývá také prodejem meruněk, třešní , malin. Na třešně si budete muset ještě týden počkat a poté je zakoupit ve stánku . Pěstujeme česká jablka, hrušky, třešně , višně a švestky. U nás nakoupíte ovoce a mošty výhradně z našich sadů. Hledáme sezónní brigádníky na sběr ovoce! Třešně jsou druh ovoce, které se řadí mezi peckoviny.


V polích se to červená, na stromech růžoví, slaďounké jahody už jsou k mání a třešně budou co nevidět!

Nejlepší jsou čerstvě utržené, to se . Ve vyhrazených termínech si u nás můžete posbírat jahody, třešně , švestky, jablka i zeleninu a drobné ovoce sami! Formou samosběru za nižší cenu. Pěstování, sklizeň, prodej zdravého regionálního ovoce.


Máte zájem dozvědět se více o naší ovocnářské výrobě? Navštivte náš facebook Sady Veleboř. Letničky, trvalky, balkonové květiny, bylinky.


Jahody, třešně , meruňky, broskve, švestky, nashi, hrušky, brambory, cibuli, rajčata, okurky. Prodáváme jabloně, třešně , hrušně, višně, meruňky, nektarinky, broskve, rakytník, angrešt, borůvky a ořešáky. Miroslava Ličky a Hany Prokl Ličkové v Sedlnicích č. Pavel Ivánek z Kroměříže se zabývá pěstováním a prodejem ovoce - jablek a rybízu, prodejem jablečných moštů, zeleninových šťáv, medu, nákupem a . V provozovně ve Slaném jsme pro Vás zahájil prodej vinného burčáku. Přejíš se a praskne ti břicho,“ slýchali jsme, když přišla doba třešní.


To se však dnešním dětem stane jen málokdy. Za kilo třešní chtějí v obchodě stovku bez mrknutí oka. Nakupte Třešně v akci , prohlédněte si hodnocení a recenze Třešně.

Další slevy peckovin na Kupi. Zabýváme se prodejem ovoce ve Zlínském kraji. Jablka konzumní: Začali jsme s prodejem jablek od 1. Letošní úroda je mimořádná díky teplému . Schwarz Vranov - prodej jablek,hrušek a švestek. MOMENTÁLNĚ nabízíme třešně , švestky, meruňky, brambory, cibule, jablka z předešlé sklizně: . ZAHÁJENÍ SEZÓNY v Sobotu 16. ZÁROVEŇ NABÍZÍME ČERSTVÉ TŘEŠNĚ K PRODEJI PŘÍMO ZE SADU NEBO V NETOLICICH V . Vzhůru na ovoce, které můžete zavařit, použít na bublaninu, nebo hned sníst!


PRODEJ KVALITNÍCH SAZENIC JAHODNÍKU Z VLASTNÍ PRODUKCE. Soukromý prodejce prodává dnes na nám. Italský fenomén, trhá rekordy v prodeji a na oslavách nesmí chybět.


Odpeckovač třešní , nová motorka?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky