čtvrtek 22. února 2018

Trávníkový lem

Trávníkový lem

Pokud toužíte po jednoduchém a přesto estetickém a moderním oddělení příjezdových cest, chodníků a teras, potom TRÁVNÍKOVÝ LEM bude pro vás tou. Z trávníkového přírodního lemu můžete poskládat . Jeho tvar a malá délka umožňují tvořit lemy rovné i . Trávníkový lem je určen pro dělení trávníkových ploch od záhonů, vymezení prostoru pro stromy apod. Obrubníková palisáda odděluje trávník od rostlin v zahradě, cest, obruba záhonů, chodníků, stromů, keřů. Odolná vůči UV záření, proti vlhkosti, plísní a hub.


Trávníkový lem

Plastový travní lem , nebo-li neviditělný obrubník, je řešením Vašich potíží. Zabraňuje prorůstání kořenů i přerůstání výběžků. Betonový zahradní doplněk je dostupný ve třech barvách a je ideální pro použití jako ohraničení cesty, trávníkových ploch či . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Z trávnikového prírodného lemu môžete poskladať . Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Trávnikový lem sivý 22x12xcdoručenie domov alebo na predajňu. Na ten lem přijde pak hlína a tráva to zakryje. Vkusný vzhľa ktorý nevytŕča nad úroveň ohraničenej plochy má aj praktickú stránku.


DOPRAVA spediční službou, možná dobírka ODBĚRNÉ MÍSTO Jihlava. Diton trávníkový lem dub 25x12x5cm z produktové řady Linie dřeva ve vzoru DUB. Betónový trávnikový lem na ukončenie plôch trávnika. Výrobce: Bradas Kategorie: Trávníkové lemy.


Jednoduchá montáž a trvanlivý materiál. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu. No photo description available.


Betonový obrubník Diton TRÁVNÍKOVÝ LEM červený je stavební prvek doplňující sestavu dlažby, jsou tradičním a nenahraditelným prvkem zahradní . Platba ONLINE kartou, doprava DP 1Kč. Zahradní obrubník- trávníkový l. Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Kolík kotvící 25cm plast černý. Kotvící kolík rim-bord 25cm.


Záhradný trávnikový lem z kvalitného plastu pre zakladanie záhonov, jednoducho oddelíte záhony od cestičiek alebo trávnikov. Gumový travní lem THINLINE m. Travní lem ratan - barva šedá. Praktické a trvácne betónové lemy pre oddeľovanie trávnika od kamenných a kôrových drtí, dostupné v troch povrchových úpravách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky