čtvrtek 22. února 2018

Past na rybenky

Atraset je lepová past s atraktantem na rybenky , stínky, svinky a jiný lezoucí hmyz. Bez insekticidů - s potravinovým atraktantem - na monitorování. Princip odchytu rybenek je na bázi lákavého potravinového atraktantu a nevysychavé lepivé . Chrání vaši domácnost před rybenkami, Bez-jedů.


Z lepové plochy odstraňte krycí papír a složte past do tvaru domečku. SILVERBAND - past na rybenky.

Jednostranně lepicí pás, který se skládá do tvaru trojúhelníku. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Lepová past s feromonem v tabletě.


Jedná se o nástrahu na rybenky s potravinovým atraktantem. Tento výrobek neobsahuje insekticidy. Logistická informace: Baleno po ks, není nutno . Vaše cena ‎: ‎7Kč 6Kč bez DPH.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet .

ATRASET k chytání rybenek. Speciální lepové desky s feromony k chytání rybenek domácích. Ze začátku můžete jít na rybenky s přírodními prostředky, například nesnáší. Našli sme tiež odkazov na podobné produkty v ďalších obchodoch.


Past na rybenky – SilverBand. Biolit ECO - pasca na rybenky. Nejčastěji se s nimi můžete setkat v chodbě, koupelně, na toaletě nebo v kuchyni.


Rybenky jsou součástí většiny domácností. Na rybenky platí i několik osvědčených domácích metod. Zkuste například vyrobit bramborovou past : nastrouhejte brambory a položte je do . Specialisté na drogerii a kosmetiku. Doručení až domů nebo osobní odběr. Vábí a chytají šváby, rusi domácí a rybenky.


Lapač zajišťuje účinný odchyt rybenek (Lepisma saccharina). Minimální objednávka je kusů. Vhodná pro chytání domácích rybenek. Atraset ekologický výrobek, neobsahující insekticidy, vhodný do celé domácnosti.


Nastražte past z brambor – nastrouhejte je a večer rozložte na noviny do rohů . Lepící past, která se skládá do tvaru trojuhelníků a zajišťuje účinný odchyt.

Měsíc lítám na kožní, nic nezabírá a teď tohle. Neuvěřitelně mě zkomplikovaly život. Lucy nabrala plnou hrst štěrku a hodila ji na rybenky. Před použitím si vždy přečtěte informace o štítku a přípravku.


Používejte biocidní přípravky opatrně. Na druhou stranu dělají rybenky i jednu opravdu užitečnou věc - rády si. Mezi lidmi se osvědčily také pastičky na rybenky. Ekologická lepová past s atraktantem na rybenky , stínky, svinky a jiný lezoucí hmyz pro využití v domácnostech: koupelnách, toaletách a vlhkých prostorech.


Odpuzovače - plašiče Než koupíte odpuzovač - plašič škůdců: Změřte si alespoň zhruba plochu kterou chcete ochránit odpuzovačem - plašičem, její.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky