úterý 31. října 2017

Benzinová motorová pila oleomac gs 350

Abychom pile dali tu správnou potravu, jsou obě nádrže, olejová i benzinová ,. Po technické stránce se motorová pila Oleo - Mac GS 4CX může pochlubit . Benzínová řetězová pila OLEO - MAC GS 3C. Hodláte doplnit zásoby dříví na topení, pokácet strom na zahradě a nechcete se dřít? Naše pily budou v každém.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Použité dřevoobráběcí stroje bazar: pila oleo mac nejlevnější. Nebo zadejte inzerát zdarma a . Benzinová motorová pila Oleo - Mac GSH 560. Typ motoru, 2-taktní motor. ZPRACOVÁNÍ DŘEVA MOTOROVÁ PILA. Pila Oleo - Mac GS 4je model konstruovaný speciálne pro uzití ve volném case.


Profesionální benzinová pila určená k řezání stromů, větví a špalků. Kvalitní pila je vybavená plnohodnotným antivibračním systémem. Zcela nová, nezpuštěná, kvalitní motorová pila. Nabízím plně funkční minimálně používanou pilu Oleo mac GS 3. Moderní oleje rozpouští karbon - pokud jsou v pile karbony, tak při změně oleje se . Vám zobrazí slevy a akce na motorová pila z letáků BAUHAUS. Motorova- pila - Oleo - Mac - GS - 350.


Kladivo bourací a vrtací 1kg. Pila rozbrušovací motorová (prořez 1cm). Oleo - Mac GS 3C český návod a manuál, uživatelská příručka pily Oleo - Mac GS 3C ke stažení.


Príprava palivového dreva, odvetvování nebo príprava drevených stavebních . Kč 6- 66516290. Janka, Stropkov dnes o 20:požiadala o 3€. Andrea, Bratislava dnes o 20:požiadala o 3€.


Video benzinová motorová pila oleo - mac om 9- Viveos. Kryt spojky Husqvarna 33346XP 3335Kč: Předmětem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky