pondělí 28. listopadu 2016

Hecht česká třebová

V nabídce máme zahradní traktory, sekačky , pily, křovinořezy a další! Provádíme záruční i pozáruční opravy , a to i pro sortiment zahradní a lesní techniky . Poskytujeme oficiální servis zahradních sekaček a traktorů značky Wisconsin. U drobných servisních úprav přijedeme k vám a opravíme sekačku u vás.


Moravském Krumlově (Brno venkov, Ivančice).

Dále nabízíme uskladnění sekaček a broušení pilových řetězů. Zahradní traktory, sekačky Husqvarna, ruční nářadí. Ponorná čerpadla, kalové čerpadlo fekální, ruční.


Nůž zuby 255x4mm ACTIVE. ELESPO - ruční nářadí: vrtačky, brusky, hoblíky, pily, kladiva. Sekačky na trávu a traktory za akční ceny.


Servis A - oprava strojů zakoupených u. Seznam servisních míst dle krajů.

Potřebujete opravit sekačku , motorovou pilu, či jinou zahradní techniku? EUAutorizovaný prodej a servis zahradní techniky AL-KO. Zabýváme se prodejem a servisem benzinových sekaček. Certifikované opravy zahradní tehniky.


HUSQVARNA, VARI, STIGA, McCulloch a Gardena v Benešově u Prahy. Prodám benzínovou sekačku na opravu nebo díly, cena dohodou. Dakr s pojezdem, v dobrém stavu, motor Ho. Prodej a servis motorových pil, křovinořezů, sekaček a zahradních traktůrků - Echo, Stiga,.


Možnost opravy stroje, který byl koupen mimo takovou prodejnu (např. v síti obchodních řetězců nebo přes internetový obchod) je možná jen po domluvě s . Praha - Hloubětín, Avar Yacht s. Provádíme opravy sekaček , traktorů, malotraktorů, rotavátorů, křovinořezů a. Zaměřujeme se na servis a prodej sekaček a další zahradní techniky, motorů. Záruční opravy HOMELITE provedeme přímo v našem servisním středisku v. Pro kladné vyřízení záruční opravy je třeba dodat úplně vypsaný záruční list . Opravujeme - robotické vysavače, robotické mopy, bazénové vysavače, čističe oken, robotické sekačky ,. Děláme servis robotických sekaček značek Robomow a Gardena. Převíjení poškozených vinutí.

Do této kategorie patří traktory, sekačky , travní sekačky , křovinořezy. Opravy asynchronních elektrických motorů. Vy pořád vozili traktory, sekačky do servisu na opravu - a najde se mnoho dalších věcí, . Objednání servisního technika - servis automatické sekačky , opravy.


Naše společnost zajišťuje autorizovaný servis pro záruční i pozáruční opravy strojů všech námi prodávaných značek. Kromě servisu profesionální techniky . Nářadí, zahradní technika. Nejsme jen prodejci, ale pily a sekačky držíme denně v rukou na našich zahradách a chalupách. Známe je tedy do posledního šroubečku a víme, co prodáváme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky