pondělí 3. října 2016

Kovane pisty bmw

Auto - Kovane pisty bazar. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Porovnání nabídek bmw kovane pisty v českých internetových obchodech. Nejlevnější bmw kovane pisty.


Výsledky vyhledávání cen zboží v českých . Firma JE Pistons je na trhu již přes let a patří ke špičce v oblasti výroby kovaných pístů. Významné postavení si získala především svými výsledky v oblasti . Manley kovane pisty - Hyundai 4B11T 2. V katalogu nemáme podrobnější informace o pisty 78mm. Předmět příspěvku: Kovane pisty. Miluju prohanet ty Bmw a Audi za mega a pak je posere krabice z roku :-D . OHV mame jeste na repasi , na 8t cekame netrpelive na kovane pisty a ojnice. Mezitim jsem upravil vyfukovy potrubi , slicovani s hlavou a porting vstupu pro . Nove ventyly a pruziny s guferama.


Zvolili jste: Značka - Lotus. Sko ma vyssi kovane pisty a tedy vyssi kompresni pomer, jiny vacky a. Na UK foru pisou, ze se davaj kovany pisty do novejsich motoru. Nechces radeji origo kovane pisty a ojnice?


ACL race, kovane ojnice Eagle, kovane pisty JE pistons 9:. Gsi kompletni tuning motoru ostra vacka kovane pisty snizena hlava spotovni vstriky cerpadlo s vetsim . GT28RS,keramicka lamela, kovane pisty a . Je možné i pro písty mimo tento rozsah . BMW nebo Mercedesu E, S.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky