čtvrtek 27. října 2016

Brusinka klikva

Populární americká (kanadská) brusinka přísně vzato není brusinka. A podle zákona by tak neměla být označována. Klikva je rod rostlin z čeledi vřesovcovitých.


Rod klikva je řazen do rodu brusnice, např. Ale kde je nasbírat, když klikva u nás neroste a .

Nově nabízíme druh zdravého a netradičního ovoce. Roste nízko, vytváří husté keříky. Pavel Chlouba pavelchlouba. Základem těchto výrobků není brusinka , ale klikva. Jedna z nich obývá i naše rašeliniště a bažiny, ale ta, která nás zajímá nejvíce, pochází ze . Tato vcelku u nás neznámá užitková plodina spadá do kategorie drobného ovoce.


Nutriční hodnoty (1g):.

Zda je míchali do müsli, nevíme, . Hurá na klikvu velkoplodou, ta totiž obsahuje speciální látku proantokyani která zabraňuje bakteriím usazovat. Sušená klikva (proslazená) – alias americká brusinka. Brusinka klikva oganická slazená na váhu 100g. Velmi bohatá na vitamíny C, A, B B Ba množství minerálních látek. Působí i jako antipyretikum, . Vaccinium - brusinka , klikva online prodej v e-shopu Zahradnictví Krulichovi - zahradnictví, květinářství, trvalky, skalničky, bylinky a koření.


Pomáhá při boji v rakovině a také. Je stejně kvalitní jako brusinky, bobule jsou ale větší a poněkud. OŘECHY A SUŠENÉ PLODY, Mrazem sušené ovoce má chuť i tvar i vůni ovoce čerstvého, jenom váží zhruba původní váhy. Americké brusinky v lahodné mléčné čokoládě. Severoamerická brusinka - klikva slazená třtinovým cukrem.


Sladká pochoutka, podporuje léčbu močových cest. K přímé spotřebě, nebo jako přírodní sladidlo, . Produkt je vypěstován v rámci ekologického hospodářství, bez použití jakýchkoli dodatkových surovin.

Kde sa dá sehnat klikva ( brusinka ) velkoplodá (Vaccinium macrocarpon) kultivary Early Black,Sandler,Howes,Stevens a jine. Lyofilizovaná klikva celá KŘUPAVÁ 50gVychutnejte si 1 sušené křupavé bobule klikvy . SIRUP z BRUSINEK s nízkým obsahem cukru. Bez přídání vody a chemických stabilizátorů. Představuje unikátní spojení všemi uznávané brusinky a výjimečného jeřábu černého.


Složení: Lisovaná brusinková šťáva, cukr. Tato čajová směs se vyznačuje jedinečnou vůní a osvěžující chutí. Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných . Mají blahodárně účinky na ledviny, močový měchýř, močovou trubici a prostatu. Hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, MLÉČNÝ tuk, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma), proslazená klikva 40 . Kč s DPH 13Kč bez DPH.


V balení g je obsaženo 7g čerstvých brusinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky