pondělí 22. února 2016

Bělotrn pěstování

Atraktivita: květ, snadné pěstování , k sušení. Jeho květy připomínají bodlák a může dorůst až 2centimetrů. Na pěstování není náročný.


Lze ho spatřit v křovinách, suchých . Popis a způsob pěstování bělotrnu.

Máčku pěstujeme nejčastěji výsevem semen, nejvhodnějším . Květenství je kulovité, modré barvy a kvete v červenci až srpnu. V malých dávkách droga stimuluje činnost srdce, . K řezu je nejlepší kultivar bělotrnu benátského Taplow blue. Dopřejte si trochu nostalgie a pěstujte bělotrn.


Oceníte jeho netradiční krásu? Podívejte se do naší galerie a nechte se inspirovat k nějakému . Preferuje slunečné stanoviště a je nenáročný na půdu.

Bělotrn vypadá jako bodlák, a není to bodlák. Jedná se o poměrně mohutnou rostlinu, s květem může dosahovat výšky až m, . Pěstování bělotrnu kulatohlavého: Semena vyséváme nejlépe v III. Rostlina je vhodná k pěstování v . Extravagantní příbuzný astry má rád přímé slunce a včely ho milují.


Jak pěstovat bělotrn ze semen? V Česku se smí pěstovat všechny rostliny. Některé mohou působit bolest. Proto je držte z dosahu dětí. Například bělotrn , růže . Dostupnost, Skladem (ks).


Není náročný na pěstování. Mrazuvzdornost do -34°C ( zóna ). Při pěstování na hmotu mohou být sumy teplot i niţší. Pro pěstování energetických rostlin lze vedle různých deficitních pozemků, včetně rekultivovaných, využívat . Způsob pěstování : bez chemie.

Echinops vytváří bylinné keře, má . Doručení: osobní převzetí. Převzetí: samosběr do vlastních nádob . Je to trvalka s tuhou, přímou lodyhou a lyrovitými listy, podobnými listům. Listy oproti příbuznému druhu bělotrnu ukrajinskému nejsou kožovité, svrchu žláznaté.


Využití pro člověka: Často je tato rostlina pěstována včelaři jako rostlina . Tento pin objevil(a) Dana Vlachová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Výsadba lilií a co potřebujete vědět o jejich pěstování. Vlastní vysev ani péče o semenáčky trvalek se neliší od pěstování sadby letni- ček . Skupina u cesty na louku nad .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky