pátek 10. května 2019

Umakov zabradli

Skvrnitost listů třešně. Suchá skvrnitost listů peckovin. Koletotrichová hniloba třešně.


Umakov zabradli

Talent je lokálně systemický fungicid proti strupovitosti na jádrovinách, padlí na jabloních, révě a jahodníku, skvrnitosti listů třešně a višně, moniliové spále višně,. Napadá peckoviny jako švestky, třešně , višně a také jahody. Napadá všechny odrůdy višní a některé odrůdy třešní. Na listech se objevují vínově červené tečky až skvrny, které později splývají.


Aplikujte - týdny po odkvětu v intervalu - dnů. Okrasné rostliny - Padlí . Listy žloutnou a opadávají. Myslíte, že s tím mám v této době ještě něco dělat a použít nějaký fungicid nebo už . Mšice sají na spodní straně listů a na vegetačních vrcholech.


Napadené části se deformují a žloutnou. Ochrana třešní a višní Rozhodujícíchoroby a škůdci: přezimující škůd- ci, moniliniová spála višně, skvrnitost listů třešně a višně, vrtule třešňová. Dithane Neo-Tec, Punch EW, Rubigan EC, Syllit WP, Syllit 4SC nebo Talent – první ošetření až týdny po odkvětu, další podle počasí za až 14 . Z počátku neohraničené 1-mm velké skvrny.


Na rubu listů jsou skvrny menší, ohraničené, hnědočervené až hnědé a . Třešeň - choroby na třešních. V nepříznivých letech, především když je studené a deštivé jaro, může třešně a. Bohužel se u třešní může vyskytnout také skvrnitost listů , na niž není v současnosti povolen oficiálně žádný účinný přípravek. U slivoní na listech většiny odrůd švestek se projavuje v období květen. Ma někdo vyskyt této choroby na tresnich (visnich), popr. Velmi žádané odrůdy stolních třešní s velkými plody.


Choroby ovocných rostlin: fillostiktoz a cherry skvrnitost. Video: houbová choroba broskev - třešně skvrnitost. Hnědá skvrnitost listů jabloně (fillostiktoz). Choroby a škůdci třešní a višní, skvrnitost listů třešně a višně, vrtule třešňová, strupovitost třešní.


Dále je přípravek povolen k minoritnímu použití v okrasných škol-. BBCH 57) až do období bobulí velikosti broku. Blumeriella jaapii, rozvíjející se právě za současného extrémně . SKVRNITOST LISTŮ TŘEŠNĚ A VIŠNĚ. Dále tento přípravek můžeme použít na padlí na jabloních, jahodníku, révě a okrasných rostlinách, strupovitost jádrovin, rez slivoně, skvrnitost listů třešně , višně . Fungicidní přípravek proti strupovitosti a padlí na jádrovinách, proti padlí na révě a jahodníku a proti padlí, rzi a skvrnitosti.


Umakov zabradli

U peckovin přezimuje ve spadaných listech rovněž řada významných chorob. Třešně a višně lze shrabáním listů ochránit před silnou jarní infekcí skvrnitosti listů. Chlorotická skvrnitost jabloně (Kroužková mozaika hrušně). Rychlice německé) k počátkům infekce, která způsobuje skvrnitost listů třešně a višně.


Zde kromě přípravků Dithane . Lokálně systémový fungicid Talent na strupovitost jablek, padlí na jabloních, révě a jahodníku, skvrnitosti listů třešně a višně, moniliové spále višně, rzi a . Popis produktu Talent 10ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky