úterý 21. června 2016

Cotoneaster dammeri radicans

Husqvarna LC 140S benzínová sekačka. Dodání do pracovních dnů. V nabídce máme zahradní traktory, sekačky , pily, křovinořezy a další! Poskytujeme oficiální servis zahradních sekaček a traktorů značky Wisconsin. U drobných servisních úprav přijedeme k vám a opravíme sekačku u vás.


Moravském Krumlově (Brno venkov, Ivančice).

Dále nabízíme uskladnění sekaček a broušení pilových řetězů. Ponorná čerpadla, kalové čerpadlo fekální, ruční. Nůž zuby 255x4mm ACTIVE.


ELESPO - ruční nářadí: vrtačky, brusky, hoblíky, pily, kladiva. Akuvrtačky sds kladivo prodej servis Praha. Sobotní prodej opět obnoven otevřeno -12h.


Zahradní technika a nářadí pro dům a zahradu od Autorizovaného prodejce. Sekačky , traktory a ridery, řetězové pily, . Servis A - oprava strojů zakoupených u.

Seznam servisních míst dle krajů. Potřebujete opravit sekačku , motorovou pilu, či jinou zahradní techniku? Mountfield – specialista na zahradní techniku, zahradní nábytek a zahradní bazény. Certifikované opravy zahradní tehniky.


HUSQVARNA, VARI, STIGA, McCulloch a Gardena v Benešově u Prahy. Prodám benzínovou sekačku na opravu nebo díly, cena dohodou. Dakr s pojezdem, v dobrém stavu, motor Ho.


Prodej a servis motorových pil, křovinořezů, sekaček a zahradních traktůrků - Echo, Stiga,. Možnost opravy stroje, který byl koupen mimo takovou prodejnu (např. v síti obchodních řetězců nebo přes internetový obchod) je možná jen po domluvě s . Praha - Hloubětín, Avar Yacht s. Cadet 6cmEFI, výkon 1 kW, převodovka Hydrostat, sběrný koš 3l, . Zaměřujeme se na servis a prodej sekaček a další zahradní techniky, motorů. Záruční opravy HOMELITE provedeme přímo v našem servisním středisku v. Provádíme opravy a broušení vřetenových sekaček. Pro kladné vyřízení záruční opravy je třeba dodat úplně vypsaný záruční list . Opravujeme - robotické vysavače, robotické mopy, bazénové vysavače, čističe oken, robotické sekačky ,. Děláme servis robotických sekaček značek Robomow a Gardena.


Převíjení poškozených vinutí. Opravy asynchronních elektrických motorů.

Objednání servisního technika - servis automatické sekačky , opravy. Naše společnost zajišťuje autorizovaný servis pro záruční i pozáruční opravy strojů všech námi prodávaných značek. Kromě servisu profesionální techniky . Nářadí, zahradní technika.


Nejsme jen prodejci, ale pily a sekačky držíme denně v rukou na našich zahradách a chalupách. Známe je tedy do posledního šroubečku a víme, co prodáváme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky