pátek 20. května 2016

Decis protech návod

Pozorně čtěte příbalový leták a návod k použití! Přípravek nesmí být použit jinak, než jak je uvedeno v návodu. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Postřik na savý a žravý . Popis a použití: Insekticidní přípravek k hubení savých a žravých škůdců na okrasných rostlinách. Pôsobí ako dotykový a požerový jed s významým . A broad spectrum pyrethroid insecticide for the control of aphids, caterpillars and a range of other pests in a wide range of agricultural and . Prodejce neručí za škody způsobené.


Dodržiavajte návod na používanie, aby ste zabránili vzniku rizík pre zdravie ľudí a. V případě deště opakujte postup. Proto je v návodech většinou uvedeno, že daný přípravek je možné použít v. Insekticidní přípravek typu emulze olej ve vodě k hubení živočišných škůdců na řepce olejné a hořčici, bramborách, obilninách, ovocných dřevinách, vinné révě,. Decis na ovocné stromy, tak ano. Letos po první objevené housence . Proto pokud na nich škůdce objevíme, poměrně snadno určíme, o který se. V teplejším počasí se na ní objevují svilušky, či různé druhy mšic.


Návod na použitie je v dokumentoch-príloha. Stačí pouze podle jednoduchého návodu sestavit lapák, vložit do něj. U Mospilanu v návodu koncentraci proti pilatce švestkové, nebo obaleči. Ide o známy prípravok s kontaktným účinkom proti cicavým a žravým škodcom, ako sú . Aplikujte na suché listy. Proto si dobře prohlédněte housenky na fotografii a keře buxusu opakovaně pečlivě kontrolujte.


Prosím o návod na výrobu koloidní směsi. Katalogové číslo: 635184. DECIS PROTECH – okrasné rastliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky