pátek 20. května 2016

Cibule všetana

Tradiční osvědčená poloraná odrůda pro pěstování ze sazečky. Všetana je tradiční osvědčená nejpěstovanější poloraná odrůda cibule. Velmi dobře skladovatelná.


Obsahuje mnoho léčivých látek. Při pěstování z výsevu je velmi dobře. Bílá až nažloutlá dužnina je pevná, jemně.

Cibule kuchyňská Všetana. Dužina má bílou až nažloutlou barvu s. Pro pěstování sazečky jsem si zvolil odrůdy Všetana a Štutgartská. Osvědčená poloraná Všetana má vegetační dobu až 1dní, můžete ji pěstovat i ze semena, . Jak a proč cibule prospívá zdraví. Doporučené odrůdy na pěstování cibule.


CIBULE KUCHYŇSKÁ: osvědčená poloraná odrůda Všetana. Vegetační doba od výsevu je 1dní, . Zařazujeme ji do druhé až třetí tratě s dobrou zásobou živin, .

Sazečka cibule Všetana 25kg a 5kg. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jarní cibule Všetana výsevný pásek doručení domů nebo na prodejnu.


Plastická jarní cibule se spolehlivými výnosy ve všech pěstitelských oblastech. Dužnina je bílá až nažloutlá a má jemnou, . Umožňuje setí na konečnou vzdálenost. Odrůda Snowball je vhodná do. Ze semen můžeme pěstovat kvalitnější a trvanlivější odrůdy cibule ,. Vhodná k pěstování z přímého výsevu i ze sazečky, výborná skladovatelnost. Kopie souboru bila cibule.


Kategorie: Zelenina volná. Internetový obchod - zahradnická prodejna Praha Zbraslav, se soustředí na odvětví zahradnictví, kde najdete produkty pro práci na zahradě. Je velmi plastickou odrůdou. Reference: Podmínka: Nový produkt.


Varování: poslední kusy na skladě! Datum dostupnosti: Informujte mě, až . Nohel Garden cibule jarní Všetana , 3semen. Výnosná odrůda určená pro přímý konzum, odolná proti mechanickému poškození s výbornou skladovatelností.


Pěstování cibule ze sazečky je jednodušší a méně pracné.

Je bohatá na kyselinu listovou. Z minerálů v cibuli nalezneme důležité prvky . Nemá zvláštne nároky na agrotechniku, cibule sú odolné k mechanickému poškodeniu, ale vyžaduje rýchly zber a úpravu. Zber sadenej cibule začíname v . Tradičná poloskorá odroda žlté cibule , veľmi dobre skladovateľná.


K tejto technológii pestovania sú vhodné najmä odrody ŠTUTGARTSKÁ a VŠETANA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky