pondělí 4. dubna 2016

Samosběr jahod malochýn

Trhat můžete do vlastních nádob. Prodej uznané sadby jahodníku. Samosběr a prodej natrhaných jahod na Vysočině. Naše plantáž se nachází v obci Malochyně na Vysočině. Přijďte si natrhat čerstvé a lahodné jahody.


První letošní SAMOSBĚR JAHOD 15. Představujeme Vám naši nejvýše položenou ovocnou školku v České republice, která se . Otevřeno: 7-h nebo do vysbírání ve dny vypsaného samosběru. Jste z Vysočiny a máte chuť si nasbírat čerstvé . Pěstujeme a prodáváme ovocné stromky, okrasné dřeviny, růže, jahody a sazenice jahod. V době sklizní nabízíme samosběr jahod. Kam vyrazit na samosběr jahod ? Kde začal, aktuálně je a kde už skončil?


Denně aktuální informace. Bufret Oversett denne siden 19. Jahodová sezóna letos začíná o něco později, protože v květnu bylo poměrně chladné počasí, což se podepsalo hlavně na ranějších odrůdách . Mangler: malochýn Přehled míst samosběru: Sezóna jahod začala dřív. Sběr jahod začne v sobotu 2. Malochýn nedaleko od hlavní silnice mezi . Jsme nejvýše položenou školkou v republice v nadmořské výšce 540m n. Výpěstky zasíláme i poštou.


V pěstování jahod a českého česneku klademe maximální důraz na kvalitu. Pěstujeme čerstvé jahody na slámě, prodáváme jahody a pořádáme samosběr jahod. Termín konání prvního samosběru jahod prozatím není možné odhadnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky