pátek 29. dubna 2016

Zahradnictví u františkových lázní

Zahradnictví v Františkových Lázních. ZAHRADNICTVÍ Juka-Jung Karel. Pod Lipami, 3Františkovy Lázně okres Cheb, Karlovarský kraj.


Již více jak let se specializujeme zejména na pěstování balkónových květin, pelargónií, letniček, trvalek a širokého sortimentu zeleniny. Pelargonie, Surfinie, Balkónovky, Letničky, Jahody, Zelenina, Ovocné stromky, Okrasné dřeviny, Substráty a Doplňkový prodej od března do listopadu. Cheb- Františkovy Lázně -Aš. Možnost účinné inzerce za výhodné ceny. Prodejna Mariánské Lázně.


R přehledně dle jednotlivých okresů. Pracovní poměr na dobu určitou (do 3.2019) - poté možné . Středisko sídlí nedaleko Františkových Lázní a Chebu v obci Lužná. Ze silnice ECheb – Pomezí nad Ohří asi po km od Chebu odbočíte na Libou a po 5 . Akce se odehrává v areálu zahradnictví.


Na akci bude k vidění zemědělská a zahradnická. Společná vstupenka na zajímavá místa Františkových Lázní a okolí. Zastupitelstva města Františkovy Lázně , konaného dne 26.


Atraktivní území v bezprostřední blízkosti Františkových Lázní čeká na své další využití. Město již zveřejnilo záměr prodej myslivny, zahradnictví a Salajky, které přiléhají. Kuřata a krůty odchované nedaleko Františkových lázní na farmě Zephyr jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky