pondělí 11. února 2019

Betonovy sklep

Model je vybaven pásovým pohonem, který zajišťuje optimální trakci, a to . HONDA, určena pro profesionální použití při úklidu chodníků, parkovišť, průmyslových areálů. Pojez ovládaný hydromotrem s citlivou. Jediný model s vyvažovacím systémem! Zajišťuje výbornou trakci i na zledovatělém či . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sněhová fréza. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Pro snadné odklizení zasněžených ploch je ideální použití sněhové frézy.


Betonovy sklep

Pro informaci ohledně dostupnosti toho zboží nás prosím kontaktujte na . Sněhová fréza MTD Optima MET pásová. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Díky posilovému řízení Power Steering je ovládání této mohutné sněhové frézy Cub Cadet stále velice pohodlné a zajišťuje jí maximální pohyblivost na různých. Tento model je vybaven pásovým pohonem, který zajišťuje optimální trakci, a to dokonce ve svahu nebo na zledovatělém či nezpevněném povrchu. Dvoustupňová sněhová fréza s šířkou záběru cm.


Pásové sněhové frézy s pojezdem jsou opatřeny konstrukcí přihrnovacího šneku, který v prvním stupni zajišťuje efektivní přihrnování sněhu do vyhazovacího . Naše nejvýkonnější sněhová fréza je vybavena dvoustupňovým systémem (šnek a oběžné kolo) pro efektivní úklid a odhazování sněhu, motorem o obsahu 342 . Tento model pásové sněhové frézy je již „plnokrevníkem“ mezi stroji na úklid sněhu. Disponuje prakticky vším, čím musí pásová sněhová fréza pro profesionální . Objednávejte na Svarecky-obchod. Dům a zahrada - Snehova freza bazar. Hlavnými prednosťami sú zvýšený . Husqvarna ST 327PT je vysokokapacitní, robustní a odolná sněhová fréza.


Betonovy sklep

Pásový systém pojezdu zajišťuje výbornou terénní dostupnost ve svahu a vysoký. Typ motoru: Cub Cadet ThorX 13 4cm3. Další rozdělení je též dle výkonu motoru . Pásové frézy se pohybují pomocí pásů, které umožňují snadnější manipulaci v podmínkách, při kterých nedochází k odklízení sněhu až na zpevněný povrch. Motor: Snow ThorX OHV, 2cm 4- takt. Výkon HP Šířka záběru (cm): 66.


Porovnali jsme nejlepší sněhové frézy dle recenzí, testů a sepsali jsme. Nejlepší sněhové frézy dle hodnocení a recenzí uživatelů. Co je hybridní technologie? Na trhu už jsme se dokonce setkali s tím, že. Tato luxusní dvoustupňová sněhová fréza ze série premium edition.


Betonovy sklep

Tato pásová sněžná fréza postupně nahrazuje model HSS760ETS. Nicméně i pro tento model v plném rozsahu platí to, co platí pro jejího předchůdce a navíc je. Benzínová sněhová fréza Holzinger HSF110(LE ) 11PS, pásový pojezd. Nelze opomenout její skutečně velkou šíři . Pásová sněhová fréza má nabírací šnek je vyroben z kvalitního, tvrdého a . Ovládání všech funkcí frézy je . Díky pásovému podvozku zajišťuje skvělou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky