úterý 2. října 2018

Traktorové přívěsy

Traktorové přívěsy BSS představují starou osvědčenou koncepci v moderním hávu. Přívěsy BSS se vyznačují zejména robustní konstrukcí, poctivým dílenským. Produkty v kategorii Traktorové vleky - přívěsy.


Podívejte se na naší nabídku. Zemědělské přívěsy a návěsy - inzerce.

Přestavby autopřívěsů na traktorové přívěsy. Multifunkční vozík vyvážečka. SPP přívěsy od - t nosnosti Vám pomůžou přepravit větší množství jakéhokoliv. SPP - traktorové přívěsy , třístranně sklopné jsou vyráběny jako klasické . Výroba míchaček, kár, přívěsů a ocelových konstrukcí. Firmu DEZA naleznete v Třešti u Jihlavy.


Rám podvozku z uzavřených silnostěnných svařovaných . PODVALNÍKY NA BALÍKY BERNABEI.

Prodám pístnici na traktorový vlek. V kategorii naleznete dopravní techniku - přívěsy a návěsy zn. OEHLER k přepravě sypkých i kapalných nákladů na jedno, dvou či tří nápravových podvozcích.


Přívěs je klasická koncepce zemědělského valníku - sklápěče, dvounápravové provedení s točnicí. V současné době je hlavní náplní zakázková výroba traktorových přívěsů NL-35. Traktorový přívěs určený pro univerzální nasazení v přepravě. Vážíme si každého zákazníka, . Nabízíme Vám řešení Vašich zakázek na míru.


Pohled Jiný traktorový přívěs , Jiné traktorové přívěsy - Agriaffaires. Výrobní program je zejména zaměřen na přívěsy a návěsy. NÁVĚSY A PŘÍVĚSY PRO PŘEPRAVU DŘEVA. Dvounápravový traktorový přívěs s třístranným sklápěním a nosností 1t. Celková výška korby při použití 6mm nástavků je m. Na centrálním skladu (3-dny).


Na rozdíl od návěsu se na tažné vozidlo přenáší jen malá část tíhy přívěsu. Vyberte si kvalitní traktorový přívěs za skvělou cenu.

Both comments and trackbacks are currently closed. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . STK pro traktory, pracovní stroje, traktorové přívěsy a návěsy , čtyřkolky, Jihlava. Převoz materiálu už bude hračka Přívěsy a návěsy Zetor System pomáhají s. Zámečnictví Jan Hubáček vyrábí traktorové návěsy MAXIMUS, provádí repasy zemědělských strojů a zámečnické práce.


Stará osvědčená koncepce v novém moderním hávu vhodná zejména . Traktorové návěsy řady BIG a MIG vyráběny společností WTC Písečná a jsou oblíbené zejména díky. Do portfolia našich produktů patří traktorové návěsy BIG a MIG, traktorové nosiče kontejnerů PORTÝR, traktorové. Nástavba se skládá ze tří základních částí: ocelové skříně, dmychadlové stanice adopravního zařízení. S přívěsem odjíždíte ještě dnes. Předvedeme, doporučíme přívěsný vozík, přívěs za auto i nákladní přívěs na míru!


Předmět plnění: - dodání kusů traktorových přívěsů - přívěs dvouosý - sklápění třístranné - nápravy mechanicky odpružené listovými pery - závěs s okem . ZEMĚDĚLSKÉ SKLÁPĚCÍ TRAKTOROVÉ PŘÍVĚSY - PS- 08.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky