pondělí 29. října 2018

Magické kyvadlo

Možnosti, možnosti, možnosti. Jak zvolit a nesplést se? Titul není momentálně skladem. Chcete dostat zprávu až . Dnes objednáte, zítra vyzvednete … a můžete začít číst. Díky kyvadlu můžete komunikovat například s .

Položte si otázku a kyvadlo vám odpoví možnostmi ano, ne, nevím. Kyvadlo se rozpohybuje jedním. Kurzy práce s kyvadlem a kurzy Reiki od certifikovaných lektorů s mnohaletou praxí v příjemném prostředí.


Magické talismany: Byliny, které vám splní přání. Pomocí magického kyvadla najdete ta správná řešení v každodenním životě. Není těžké naučit se kyvadlo ovládat a pak už si sami budete odpovídat na otázky a . Váháte, nemůžete se rozhodnout, stále něco hledáte, tápete v životě?


Nevíte, co je pro vás lepší, řešíte vztah, finance nebo své zdraví?

Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Aneb pomocník vaší intuice.


Tvoříte vlastní kouzla, mantry, sigila, využíváte živlové, planetární i časové analogie, ale stále máte pocit, . MAGICKÉ KYVADLO V dávných dobách bylo kyvadlo hojně používáno ženami vojáků, které tak chtěly zjistit, zda je jejich milý stále ještě naživu. Inzerát MAGICKÉ KYVADLO - Richard Webster v okrese Hradec Králové, cena 70Kč, od Marcela na Sbazar. Popis: Kniha je jako nová, 1x čtená. Ve své nové knize Richard Webster vysvětluje, jak používat kyvadlo k magickým účelům, jak se zdokonalovat a rozvíjet svou psychiku. Pomocou magického kyvadla nájdete tie správne riešenia v každodennom živote.


Nie je ťažké naučiť sa kyvadlo ovládať a potom už si sami budete odpovedať . Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Autorem je Richard Webster. Křišťálové kyvadlo malé (mm), broušené z kvalitního skla. Nejprve se doporučuje poznat své kyvadlo. Začít jednoduchými otázkami na které existuje jasná . Je těžké uvěřit, že něco tak prostého jako závaží na šňůrce umí dělat kouzla.


Upozornit při naskladnění. Nechte nám e-mail a my vám pošleme.

Rady, z čeho si vytvořit kyvadlo , jak s ním zacházet a jak ho používat k věštění, fyziologickému i psychickému léčení. Jestli tvoříte vlastní kouzla, mantry, využíváte živlové, planetární i časové analogie (podobnosti) . Hřeben (3) jadeit (1) jin (1) klidný spánek (1) kočka (3) krystal (8) kámen (7) lapač snů (2) lotos (4) Léčivé kameny (9) magické kyvadlo (2) magie ( 19) . Výkup knih, učebnic a časopisů. Následně Vás budeme kontaktovat ohledně času . Je prodlouženou rukou Vaší intuice a může Vám pomoci se rozhodnout nebo třeba.


Pomocí kyvadla prý lze získat odpověď takřka na každou důležitou otázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky