úterý 5. prosince 2017

Stříšky na ztracené bednění

Prodáváme plotové tvárnice a stříšky v různých površích. Valcha, ztracené bednění , a na všechny typy tvárnic stříšky a zákrytové desky. Betonové stříšky a sloupové hlavice z pohledového, nebo-li vibrovaného betonu určené k zakrytí oplocení vyzděných ze štípaných bloků, ztraceného bednění či . Zákrytové stříšky jsou vyráběny jako doplňkový sortiment k FINO ŠTÍPANÝM TVÁRNICÍM a jsou určeny k ukončení zídek.


V barvách: červená, černá, hnědá, okrová, písková.

Univerzální zákrytové desky ( stříšky ) se vyrábí jako doplňkový sortiment ke zdicím tvarovkám a rumplovaným zdicím kamenům a lze je použít i při práci s cihlami. STŘÍŠKY HLADKÉ A ŠTÍPANÉ. Plotová stříška PS hnědá. Abecedně, Od nejdražšího, Od nejlevnějšího.


TRESK - Betonové stříšky. Produkty v kategorii betonové stříšky. KB ZB-Přírodní 190x190x390. Betonová tvarovka pro ztracené bednění ZB-je ur.

Sloupovka se používá jako ztracené bednění pro stavbu samostatně stojících sloupů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů betonové stříšky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Nicméně zatékající voda nebude odkapávat, ale normálně poteče po ztraceném bednění. Stříška hladká 4x 500. Právě tomu zabraňují ty stříšky.


Vyrábíme pro Vás betonové základové tvárnice a ztracené bednění vhodné pro výstavbu základů a dalších konstrukcí zdiva. Hodit se mohou i svahové tvárnice nebo ztracené bednění. Tvárnice ztraceného bednění T. Jedná se o doplňkový produkt k . Ztracené bednění - stavba zdi (od základů po stříšku a omítku) -. Vymývané plotové prvky: zdící plotové tvárnice, sloupkové tvárnice, stříšky. Betonové výrobky, štípané tvarovky, zámkové dlažby, ztracené bednění ,. Prodám ztracené bednění původní cena 40kc prodám za celkem 1kusů Kb blok. Prodám Kb bloky v černé barvě a viz paleta, dále stříšky ks.


Systém je doplněn kusy k půlení, štípanými stříškami , koncovými a sloupkovými prvky a rohy.

Zdění tvárnice lze provádět několika způsoby. Najděte dodavatele pro téma stříška na plot. Betonové tvárnice, ztracené bednění a plotové stříšky vyrábíme v našem družstvu v Praze.


Stavební prvky - šalovací a skořepinové tvárnice, betonové stříšky. Nabídka na dodávky tvárnic ztraceného bednění , zámkových dlažeb, obrubníků a štípaných tvarovek . Sloupové hlavice a plotové stříšky VIKO jsou určeny pro ploty obložené. Pro stavbu jádra plotu lze použít tzv.


Pro modulovou šířku 1mm. Hmotnost palety: cca 6kg. Rozměr plotové stříšky : 2x 2mm. Concrete - z betonu cokoliv, ztracené bednění , betonové květináče, obklady, balustry.


BROŽ tvárnice ztraceného bednění T10. Skladem - více než ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky