čtvrtek 14. prosince 2017

Štědřenec prodej

Základem dnes pěstovaných velkoplodých odrůd jahod se stala odrůda. Měsíční jahody jsou řazeny do druhu Fragaria vesca, nejde o jahodník velkoplodý. Sazenice jahod - sadba jahod. Aktuální sortiment odrůd se podle dodávek a prodeje může lišit. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Pro čerstvé jahody nemusíte chodit daleko. Měsíční : FRAGOLE - Červené s lesní vůní, rostlina i plody jsou větší. Chutné aromatické jahody ideální do každé zahrádky. Ideální na balkon jsou měsíční jahody.


Větší plody mají odrůdy Rujana a Temptation. Rádi bychom k prodeji sadby jahod nabídli nejen radu jak jahody ošetřovat, ale i kvalitní a vyzkoušená. Na jaře přihnojujeme dusíkem (hnojivo pro jahody , ledek ), před tvorbou poupat (začátkem května).


Nabízíme sazenice jahod , jahodníku klasických jednou plodících i plodících celoročně, velkoplodých i měsíčních.

Přijďte si k nám vybrat základ . Chcete mít doma lesní jahody ? Můžete si je vypěstovat z těchto semínek. Naše jahody jsou pěstované v drsnějších podmínkách Podkrkonoší, takže nemívají problém s adaptací . Otevírací doba Po - Pá 7. Stále přijímáme objednávky, prodávat budeme až do zhruba 20. Nabízíme k prodeji nejen sazenice jahod , ale také keřového rybízu (červený, černý, bílý).


Vzhledem k velikosti sazenic i kontejneru, ve kterém jsou zasazeny, . Dopěstování sazenic trvá. Jahodník - pěstování jahod ze semene vyžaduje pečlivost. Pouze měsíční jahody se tradičně pěstovaly ze semen. Vhodná také do květináčů, truhlíků. Mrazuvzdornost do -35°C (zóna 4).


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sazenice jahod. Prodám odnože měsíčních jahod 7kč sazenice. Ks za 15- Kč a jahody stáleplodící, převislé C– 4- Kč . V Jihočeském kraji už také začal samosběr jahod.


Sběr jahod potrvá asi měsíc , do začátku července.

V Sadech Louny už prodej začal. Pokud nemáte vlastní zahradu, nebo dostatek prostoru a toužíte po jahodách, které můžete sklízet pravidelně, vypěstujte si měsíční jahody. Jahody z Vraňan máme už roky a jsou nejlepší!


Zahájen prodej sazenic jahod. Právě nadešel čas, kdy se vysazují jahody , aby jste měli. VÁNOČNÍ STROMKY JIŽ V PRODEJI. Agro Organo-minerální hnojivo jahody kg. RUJANA (lesní, měsíční ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky