úterý 6. června 2017

Co zasadit po hrachu

Od hrachu až po brokolici…. Na uvolněné místo můžeme vysít a zasadit zeleninu určenou pro pozdní letní a podzimní sklizeň. V prvom rade si treba uvedomiť, že pestovať na rovnakom mieste tú istú plodinu rozhodne nie je dobrý nápad.


Platí to aj prípade hrachu. Už v týchto dňoch sa záhradkári po celkom slovensku pýšia prvou úrodou. Tej sa v pôde po cesnaku veľmi dobre darí a čo je najlepšie, pôdu vám vyživí a .

Tiež niečo potrebujem zasadiť po hrachu , vraj aj neskorá mrkva by ešte . Hrách, rané brambory, česnek nebo keříčkové fazolky mizí ze záhonů do kuchyně a na zahradě po nich zůstává prázdné místo. Ako sadiť cesnak na jeseň? Ušetríte peniaze, a okrem toho máte vždy čerstvé kúsky po ruke. Aby ste teda vedeli, čo s čím sadiť , je tu prehľad druhov zeleniny v tabuľke.


Co zasadit na prázdné záhony v červenci. Různé saláty jsou vděčným druhem pro sázení v červenci. Další fotografie v galerii.


Snažíte se pečovat o budoucí úrodu co nejlépe, a výsledek je nevalný?

Pěstujete-li několik let po sobě na záhonu zeleninu plodovou . Chren môžeme nasadiť po okrajoch zemiakov, aby sme ich chránili pred plošticami. Zelenina, která putuje ze záhonu rovnou na talíř, je cenný dar zahrady. Křehký salát, lahodné fazolky i šťavnaté ředkvičky můžete sklízet po.


Ktoré rastliny sa vzájomne podporujú a ktoré si naopak konkurujú? Na vyvýšený záhon s plochou 4x1m som použila: balíčky semien hrachu , ks priesad zeleru, . Né všechny druhy rostlin mohou žít vedle sebe. Rozeberme podrobně, kdo s kým. Po zbere skoro na jar vysievaných zelenín ako špenát, hrášok, cibuľa,.


Po hrášku môžeme teda sadiť tie zeleniny, ktoré sú na dusík náročné, . Ve většině případů máte co dělat s nedostatkem dusíku. Ani po přijetí mu nesmíte nechat vyschnout půdu kolem kořenů. Skrátka, na čo mi oči padli v obchode, to som kúpila a sadila a siala a sadila a. A napriek tomu, že hneď za plotom zemiačnisko takmer ľahlo po nájazde. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Tento pin objavil(a) Alžbeta Uhliková.


Měli jste celé léto na stole čerstvé ovoce a zeleninu? V tom případě teď máte dvě možnosti – nechat záhony před další sezonou odpočinout, .

Strukoviny, najmä hrach. Hana Szabóová: Keď má človek málo miesta v záhrade, sú kombinácie výborné . I hrách vyžaduje dodržování osevního postupu – po určité době změnu. Při nižších teplotách bude klíčení a růst hrachu pomalejší, proto je . Podrobný návod k pěstování hrachu cukrového i dřeňového,.


Co nejdříve, nejlépe hned po vysetí, vytvoříme budoucím rostlinkám opory. Na čo si dať pozor pri sadení cesnaku, a ako sa starať a vysadený cesnak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky