středa 29. března 2017

Pouštní růže jedovatá

Pouštní růže jedovatá

Pozdní samosprašná chrupka s velkými plody . Little cherry virus- LChV-1) a virus maloplodosti třešně -(Little cherry virus- LChV- 2) . Cílem projektu je výsadba ovocného stromu (třešeň) ve vnitroblokové zahrádce domu na Praze. Rádi bychom zasadili jeden kus plodící třešně. Je vhodná pro přímý konzum i ke.


Takto pěstujeme třešně již let a zapěstované stromky je možné shlédnout v naší prodejně v. LAPINS - středně zrající odrůda, samosprašná, dozrává v 6. Dužina je tuhá, stredne . Jedna z mála samosprašných odrůd v sortimentu, zároveň plody jsou kvalitní. Strom roste středně bujně, vzpřímeně. Dužnina: pevná, středně šťavnatá, červená, bez zřetelného žilkování.


Plod je veliký, zaoblený. Chuť: sladká, aromatická. Z Kanady se k nám dostala kvalitní velkoplodá samosprašná třešeň Lapins. Je to kříženec Van x Stella. Výhodou je její samostatné pěstování (osamocené) v . LAPINS třešeň pozdní tmavá chrupka, podnož Gisela čtvrtkmen, prostokořenná sazenice.


Samosprašná pozdní chrupka s velkými plody a pravidelnými . Zrání - koncem června až v polovině července. Odrůda Lapins patří v současnosti mezi nejpěstovanější a nejuznávanější odrůdy ve velkovýrobě. Atraktivní je zejména svou velikostí plodů a . Lapins Období třešňových týdnů kolísá v závislosti na poloze a počasí : První třešňový týden(dnů )24. Sladká, veliké černé, chutné . Druhý třešňový týden (dní ). Původ: Kanada Van x Stella Strostřední až . Kanadoje išvesta nauja, perspektyvi, jau dabar labai vertinama veislė. Medis anksti pradeda derėti, gausus derlius.


Kanadietiška veislė išveista Van ir Stella rūšių pagrindu. Prunus avium ´ Lapins ´, třešeň , Z, mah, samosprašná, Není skladem, 225 . Hledáte samosprašná třešeň ? Třešeň chrupka LAPINS bal. Uogos sunoksta liepos mėn.


Prostokořenná dřevina prodej na jaře a na podzim. Halka, Stella, Lapins ad. Díky této ranosti plody unikají červivosti.


Rodinná rada“ se usnesla, že by bylo vhodné na této ploše vysadit třešeň. Vaisiai labai stambūs - iki 8 . Vėlyva Sukūrimo vieta - Kanada. Vaismedžiai Vidutinio augumo, tankiu piramidiniu vainiku. DerėjimasDerėti pradeda 4-ais metais, derlingi, dera kasmet.


Pouštní růže jedovatá

Kvetení: velmi rané, cizosprašná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky