pátek 24. března 2017

Pohony bran bazar

Pohony bran bazar

Nádherné velké kyvadlo v podobě křišťálové magické hůlky bude úžasným dárkem pro každého pokročilého psychotronika. Křišťál je projektivní i receptivní. Toto nepřekonatelné velké kyvadlo v podobě magické hůlky je vyrobeno z mystického polodrahokamu ametystu.


Pohony bran bazar

Ametyst je kamenem moudrosti, mystiky, . Váháte, nemůžete se rozhodnout, stále něco hledáte, tápete v životě? Nevíte, co je pro vás lepší, řešíte vztah, finance nebo své zdraví? A pokud nevěříte na toto logické vysvětlení a magické kyvadlo pro vás i přesto zůstává zdrojem nadpřirozených sil a oknem do budoucnosti, . Nyní kyvadlo zvedněte tak, aby viselo přímo nad křížem.


Několik rad než se rozhodnete pro práci s kyvadlem. Absolvujte základní kurz kyvadla. Na internetu je dostatečné množství nabídek těchto kurzů. Magické kyvadlo můžete koupit v esoterických pomůckách, kde mívá různé podoby, třeba jako křišťál nebo kyvadlo z kovu atd.


Pohony bran bazar

Esoterické kyvadlo je malý, lehký předmět zavěšený na provázku či řetízku, který je pravidelného oválného tvaru. Kyvadlo umí odpovídat na dotazy, které mu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky