pátek 31. března 2017

Mohelnice bazén

Mohelnice bazén

Navštivte mohelnický krytý bazén. Plavecký bazén o rozměrech 25x12. Od nového roku nabízíme možnost uhradit vstupné na bazén a do sauny platební kartou. Systém se skládá z pokladny , turniketů Compact B, sběrače chipových.


Mohelnice bazén

K dispozici plaveckých drah se startovními bloky. KONEČNĚ :) - Duration: 10:10. Otvírací doba: Po - Pá: 14. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu v . Celý rok, každý den jiná otevírací doba. Z důvodu konání plaveckých závodů bude bazén v Bystřici v neděli 6. Ty potěší zejména rodiče s malými dětmi a rozšíří se . Mohelnice - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. V polovině roku odstartuje na Šumpersku jeden z největších projektů . Krytý plavecký bazén nabízí svým návštěvníkům plavání v bazénu o rozměrech 25x1m včetně večerního s hudbou a světelnými efekty. Vítame Vás v katalógu služieb. Délka bazénu je 23m, šířka 15m.


Dotkne se pěti měst - Hanušovic, Šumperka, . Pro hosty je k dispozici komplex sportovišť, bazén , kurty na tenis a volejbal, půjčovna kol apod. Organizujeme kulturní, sportovní a zábavné akce pro děti i pro . Obyvatelům Uničova a žákům tamních škol bude sloužit nový krytý bazén. Zařízení patřící radnici bylo otevřeno ve středu 7. Předplatné všech již přihlášených bude průběžně vyřízeno během léta a . Upozorňuji zájemce o tento bazén , že je zde omezená kapacita míst.


Veřejná zakázka: Teplovodní přípojka krytý bazén , včetně DPS č. Pronájem chalupa s bazénem - Těchonice. Služby bazénu zahrnují: parní lázeň sauna . PUTOVNÍHO LITOVELSKÉHO VODNÍKA BRČÁLA“. Všechny děti byly zařazeny do . Bazén je také vhodný k pořádání závodů.


V RelaxCentru čeká na všechny ubytované i neubytované hosty největší nerezový krytý hotelový bazén v Beskydech. Zaplavat si můžete ve 20m plaveckém .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky