čtvrtek 26. ledna 2017

Husqvarna kanystr

Husqvarna kanystr

Jakmile je nádrž plná, tok paliva se automaticky zastaví a kanystr může být . Náš inovovaný kanystr Combi umožňuje rychle doplnit palivo beze ztrát. Rozměry obou kanystrů byly navrženy tak, aby odpovídaly optimálnímu poměru paliva . Tento kombinovaný kanystr je vybaven účinnou ochranou proti přeplnění. Jakmile se nádrž naplní, plnicí hubice se automaticky uzavře a kanystr je možno bez . Zcela nový 15-litrový kanystr na benzín do kolových strojů nabízí inovativní způsob tankování, zejména díky jedinečnému umístění ergonomických úchopů a. Vylepšený kombinovaný kanystr umožňuje rychle doplnit palivo beze ztrát. Víčko s pojistným páskem je určeno pro zelenou olejovou a palivovou plnící hubici kanystrů . Husqvarna kanystr 15litrů. Zcela nový 15– litrový kanystr na benzín do kolových strojů nabízí inovativní způsob tankování‚ . Plechový kanystr na benzín WM - litrový.


Husqvarna kanystr

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. HUSQVARNA kanystr na PHM l. Může být připojen k 6-litrovému kanystru na benzín nebo držáku. Pojme l benzínu a l řetězového oleje. Kanystr na benzín, zelený husqvarna.


Palivová nádrž má účinnou ochranu proti přelití. Olejová plnící hubice na zimu pro kanystr Combi +l. Dvoukomorový kanystr určený pro palivo a olej zejména pro uživatele . Exceptional Products For Exceptional Yards.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky