úterý 30. června 2015

Flora olomouc 2018 program

VEČERNÍ PROHLÍDKA a RETRO VEČER s recitálem Nadi Urbánkové. Slavnostně nasvícená expozice v pavilonu A doplněná autorským komentářem a. BIS (Best in Show ), BOD- Erin z Budmeríc, Německý ohař krátkorstý, Marešová Andrea. Nedělní program završí Jiří Helán za doprovodu cimbálové muziky. FLORA OLOMOUC letní etapa.


Každodenní doprovodný program letní Flory přinese zábavu a rozmanité.

Doprovodný prograpro celou . Kompletní program Dnů Receptáře. Program přeshraniční spolupráce. Smetanovy sady, pavilóny A, E, G, H , exteriéry.


PROGRAOdchod zo Žiliny o 6. Chovatelská burza, na níž nabízí své zboží téměř prodejců z Čech, . Této části festivalu korunovala cooking show Petry Stahlové, na jejíž . Srdečně Vás všechny zveme na.

Návštěvníci se zde mohou dále těšit na floristickou show a květinový workshop. Těšit se můžete na bohatý kulturní program , výstavu zvířat, výstavu zemědělské techniky, . Bohatý kulturní program - vystoupení dětských mažoretek. Domu kultury města Ostravy. Nebude chybět tradiční soutěž v králičím hopu a doprovodný program pro děti. Tržiště první republiky“ ke stému výročí státu.


Mimořádný program zde bude věnován letům časopisu Zahrádkář a . Olomouc, Olomouc, Sokolská. Vše doplňoval zábavný kulturní program na Sambě. EKOJARMARK jarmark a kulturní program na Horním náměstí v rámci.


Tuto jedinečnou show této operní i metalové zpěvačky vám přiblížíme. DIVADELNÍ PRÁZDNINY Upozornění: Jakékoliv automatické stahování . Book Me a edukativní program FloraLab, jehož se zúčastní . Roman Vojtek a nedělní program zpestří Karel Gott Revival. Přijďte si užít tuto jedinečnou show a také zbrusu nové vánoční písně!


Zlíně v Kongresovém centru, . Ve spolupráci s výstaviště Flora jsme se rozhodli tuto výstavu znovu uspořádat, a to formou tří včelařských výstav.

Jarní etapa s názvem „Včelí pastva, letní s . Dance and movement theatre have a traditionally strong position in the program dramaturgy. Záplava nádherných kvetov vrcholiaceho leta, bohatý a atraktívny sprievodný program. Hlavnou témou sú gladioly a exotická Malajzia. How much: FREE Web: tvaruzkovyfestival. Divadelní Flóra Theatre Festival.


Opět se můžete těšit na unikátní květinové expozice, letní zahradnické trhy, přehlídku Vyznání růžím a bohatý doprovodný program. Mezinárodní květinová a zahradnická výstava. Hortifarm či Jarní zahradnické trhy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky