středa 29. dubna 2015

Popínavá hortenzie prodej

Jmenuje se ačokča a možná jste o ní už slyšeli. Představíme ji a sdělíme pět důvodů, proč ji pěstovat. Můžete vyzkoušet i recept na kvašáky z . Zkušení zahrádkáři však tvrdí, že při správně . Rostlina je vhodná pro polní pěstování , neboť se bohatě větví.

Důležité je poskytnout ji dost. Jak pěstovat ačokču ze semen. Jednoletou rostlinu lze pěstovat všude tam, kde se daří melounům, okurkám a. Sušená ačokča : Plody nakrájené na drobné kousky a sušíme při teplotě do . I když pochází z teplých krajin, její pěstování v našich zeměpisných šířkách je více než snadné.


Doporučuje se předpěstovat si ačokču. Je to jedna ze “ ztracených plodin Inků“.

Je obzvlášť vhodná pro permakulturní zahradu a . Jinak je ale ačokča na pěstování opravdu nenáročná a proto se od jejího pěstování nenechejte odradit, zvládne to opravdu každý! Vzhledem k tomu, že roste do . Jestliže máte oblibu v netradičních druzích zeleniny a přemýšlíte, co ještě byste mohli vsadit do své zahrádky, máme pro vás unikátní tip. Ačokču řadíme mezi popínavé tykve. Tato méně známá zelenina je exotického původu, to však neznamená, že bychom ji nemohli pěstovat u . Kdo ji však jednou pěstoval , rád se k ní vrací. Ačokča při včasné výsadbě a správném . Je možné ji konzumovat jak za syrova, tak i jako součást tepelně upravených pokrmů.


Tato rostlina se mi opravdu líbí a zajímá, a proto jsem se rozhodl ji pěstovat. V návaznosti na kiwano – africkou okurku Vám odborník ukáže tzv. Cyclanthera pedata (Momordica pedata).


Její pěstování se totiž u nás postupně rozmáhá. Původně byla pěstovaná jen jako okrasná plazivá rostlina, . Vypěstujte si vlastní ačokču. V našich podmínkách ačokču nejlépe předpěstujeme ve fóliovníku, skleníku nebo na.

Pěstování kustovnice čínské goji - Kustovnice. Opravdu roste bujně a nemá žádné nároky na pěstování. I já jsem hledala plody. Pokud byste si její pěstování.


Pozoruhodná ačokča – okurka bolivijských indiánů. Teplomilná jednoletá liána s plody připomínajícími něco mezi tykvičkou a paprikou. Lze jí pěstovat jak ve skleníku, nebo na zahrádce.


Krášlivka balkónová neboli ačokča. Jak jsem onehdá povídala o tom našem rozkročení mezi malým bytem a. Pro pěstování ačokči není zapotřebí mít předpěstované sazeničky. Semínka se vysévají přímo do půdy, a to až nyní, po zmrzlých mužích.


Někdy se jí v našich končinách říká paprikookurka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky