čtvrtek 16. dubna 2015

Makita uc3541a pilník

Makita uc3541a pilník

Kevyt ja näppärä sähkösaha polttopuutöihin. Varustettu säädettävällä öljypumpulla ja ketjun pikakiristyksellä. Saha soveultuu hyvin esimerkiksi yleisahaksi työmaalle tai kotiin ja . Välimuistissa Käännä tämä sivu CZ. Elektrická řetězová pila. Při zpětném pohybu pilník od břitu.


Tuote saatavilla hintaan 11€ Vertaa. Nový design a konstrukce pro pohodlnou práci a jednoduchou údržbu Beznástrojová výměna a napínání řetězu Ideálně tvarovaná pogumovaná rukojeť. Makita pilník kulatý mm s vodítkem . VALLORBE pilník na řetězy 4. Pilník na řetězvou pilu 200mm, 5mm. Společně s tímto zbožím doporučujeme zakoupit.


Diamantový kulatý pilník 5. Olej pro elektrické řetězové pily 1l MAKITA Speciální ekologický olej pro přimazávání řetězu u. Dřevěná rukojeť na pilník. Plochý ostřící pilník křovinořezu pro vyžínací nože a na pilové kotouče se. Charakteristika: - nový . Výbava: kombi klíč, kryt lišty, pilník , šroubovák.


Makita uc3541a pilník

Značku MAKITA mám odskúšanú a je spoľhlivá. Prmry kruhových pilník pro jednotlivé pilové etzy jsou následující: Pilový etz 90PX : 4 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky