pondělí 15. července 2019

Nova plus ordinace

Dvorní zookoutek U Pipinga, z. Göttingenská selátka, na prodej jsou ještě kanečci měsíců (cca kg), kanečci měsíční . Spím s Kennym v posteli, směje se majitelka miniprasátka. Pokud někdo v Česku inzeruje prodej Royal Dandies, určitě lže,“ upozorňuje . Tento fakt ukazuje jeden názorný příklad a to ten, že si stále více lidí místo psů a koček pořizují jiného společníka. O Göttingenském miniprasátku jsme se dozvěděli na internetu, našli vyhovující inzerát a za pár dní jsme si pro něj jeli . Při dobré péči se prasátko dožije až let.


Nejlépe miniprasátko , které je svým malým vrásčitým čenichem, malýma nožičkama a velkýma ušima roztomilé a pro chovatele velmi atraktivní. Inzeráty - Prodám prasátko bazar. Prodám MINI Prasátko - Příbram, Prodám - ChovZvířat. Středočeský kraj prodám 1Oměsíční slečnu gottingenského prasátka váha asi 20kg, prodám, na prodej. Göttingenské miniprasátko je snadno ochočitelné, chytré, společenské a učenlivé zvíře.


Miniprasátka se dobře snášejí s ostatními zvířaty. Když je prasátko samo doma, klidně vám přes den přestěhuje nábytek,. Všechna už mají nové majitele. Po dohodě s jeho ženou jsem nabídla prasátka znovu do prodeje. Zvířátka k prodeji , nebo k darování.


Nova plus ordinace

Minikozičky Miniovečky Minipony. Nerodí se jako mazlíček, který jen . Miniaturní německé plemeno domácího prasete, které si získává stále větší oblibu coby domácí mazlíček. Oproti běžnému vepři je nesrovnatelně menší , . Zamilovali jste si miniprasátka a uvažujete o jejich koupi? Před samotným nákupem se ujistěte, že prasátku vytvoříte zázemí plné lásky. Na miniprasátka se můžete podívat v pořadu Tamtam na Déčku, který vysílali 23.


Proč jste se rozhodla chovat miniprasátka ? Majitelka má na prodej další miniprasátka. Z prostorových důvodů jsme se našich prasátek zbavili - ujal se jich útulek Tibet z Bučovic na Jižní Moravě. Zájemcům o pořízení klásňoučkého lůžovoučkého a . Prasátka jsou velice inteligentní - v žebříčku nejinteligentnějších zvířat jsou před nimi jen lidoopi, delfíni a velryby, sloni. Když se řekne prase, představí si většina lidí kouřící jitrnice na stole nebo třeba hon na přemnožené divočáky.


Nova plus ordinace

V posledních letech se ale . Göttingenská miniprasátka jsou nesmírně inteligentní zvířátka a umějí být úžasnými společníky. Na druhou stranu ale majitel musí počítat s tím, . Chov, velkoobchod i maloobcho prodej zvířat. Chov a prodej krmných, drobných a exotických zvířat. NA PRODEJ - MINIPRASÁTKA Nabízíme gottingenské () miniprasátka. Při brzkém odběru je ještě vhodná doba na . Kromě černobílé sviňky (úplně vlevo) a nejmenšího kanečka všichni volní k 3. Dobrý den, nabízím k prodeji selátka narozená 29.


Mamka Gottingenské miniprasátko , taťka pastevní kříženec. Za miniprasátko se všeobecně považuje prase, které v dospělosti (let) váží do 1kg. Selátka jsou černá a růžová s černými flíčky.


Považovat prase za právoplatného člena domácnosti by ještě nedávno nikoho nenapadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky