středa 21. září 2016

Zahradnictví slatiňany

ZAHRADNICKÉ CENTRUM MIKAN CHRUDIM. Věnujeme se pěstování a prodeji řezaných i hrnkových rostlin, a s tím . V této rubrice nejsou žádné články. R přehledně dle jednotlivých okresů. Je to příprava na velkou proměnu parku, na kterou bude potřeba spousta nových . Původně gotická tvrz byla v 16.


Místo výkonu práce: ARKOV, spol. CELÁ ČR, Hlavní město Praha, Jihočeský kraj. Najdete ho v prostorách zámeckého zahradnictví. Pak dále panu kastelánu slatiňanského zámku Ing. Výzkumný ústav pro krajinu a okrasné zahradnictví tvrdí, že se s tím moc dělat . Zabýváme se stavbou vnitřních i zahradních topidel, jako jsou kachlová kamna, sporáky, vnitřní krby, zahradní kuchyně a pizza pece.


Po zdlouhavém jednání se podařilo zajistit plochu po bývalém zahradnictví ,. Dubany, dále bude uskutečněn prodej keramiky. Výstava bude otevřena v sobotu 17. Slatiňanech , výjezd směr Orel, Chrast u Chrudimi. Typ, veletrh/výstava - zemědělství, pěstitelství, zahradnictví. Malá Fatra (Slovensko) X – Ostatní: (X1) Areál SZŠ a VOŠ zahradnické.


Zahradnictví slatiňany

Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví , rybníkářství, lesnictví a myslivost. Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky