pondělí 26. září 2016

Jak nabarvit květináč

Jak proměnit obyčejný, nudný květináč v dekoraci, kterou vám budou všichni závidět? Nejprve je třeba nabarvit květináč. Máte doma květináče v barvách, které vám se zbytkem domova neladí a potřebovali byste jiné? Na mém blogu o bydlení vám ukážu, jak jim dát . Přemýšlíte, co udělat s nevzhlednou darovanou lednicí, otlučenou skříňkou, případně byste rádi vnesli do svého domova nějaký nový zajímavý .

Terakotové květináče , většinou cihlové barvy, patří mezi nejoblíbenější. Mnohem praktičtější a pro rostliny zdravější jsou ale květníky plastové, . S trochou trpělivosti si můžete vyrobit třeba barevné květináče a do hry zapojit v deštivém odpoledni i děti. Poměrně snadno se dají proměnit květináče z pálené hlíny a plastu ve výtvarná dílka.


Díky univerzálně použitelným lazurám můžeme keramiku . Ráda bych s dětma namalovala keramické květináče. A nevím, jaké barvy si koupit a použít, aby se venku barva nesmyla.

Barvy k nabarvení květináče. Já jsem použila Hobby Acyl, jejichž cena se pohybuje kolem korun za mililitrů jedné barvy. Existuje mnoho způsobů, jakými si květináč můžete ozdobit. Dokonalý domov, jak známo, tvoří detaily.


Těmi mohou být obrazy na zdech, barevné prostírání na stole, nebo právě veselé květináče. Už vám doma klíčí všechny zasazené rostliny a vy přemýšlíte, jaký jim dát kabátek? Dekorování květináčů je zábava pro dětské prstíky, díky . Stačí třeba jen pár tahů bílou barvou (hodí se obyčejný balakryl) přes nádobu i plastickou ozdobu a květináč či truhlík získají starobylou patinu, . Květináč nejdříve nabarvíte a poté ozdobíte ubrouskovou technikou.


Ve finále ještě přelakujete, aby celá ta paráda nějaou dobu vydržela. I zcela zdánlivé maličkosti, jako jsou třeba květináče , se podílejí na celkovém vzledu místnosti, je tedy třeba přemýšlet i nad. Papírový obal z recyklovaného papíru můžete také nabarvit lihovými, či vodou ředitelnými mořidly a nalakovat. Recyklovaný obal Pěknou dekoraci květináče. Líbí se vám betonové květináče anebo jen hledáte netradiční.


Jsem velký květinář a pěstitel, jen mě nebaví klasické květináče. Vytvořte si květináč z toho, co najdete doma.

Adventní svíčky v květináčích , v šuplíku i ve formě na bábovku: Adventní věnce jinak. Můžete je vyložit pevnějším igelitem a použít jako květináč nebo do. Způsobů, jak velikonoční vajíčka nabarvit , je nepřeberné množství. Veselé zajíčky do květináče můžete vyrobit spolu s dětmi a ozdobit jimi.


Velikonoční zajíčci do květináče : Dekorace na svátečně vyzdobený stůl či okno. Květináč je vyroben z kvalitního plechu, který byl nabarven a vytvrzen vysokou teplotou. Barva splňuje atesty pro styk s potravinami i limity pro dětské hračky. Jako první si nabarvíme oba květináče , budeme je mít dnem nahoru.


Vnitřek barvit nemusíme, ten totiž nebude vidět. Ten větší bude bílý, jako tělo sněhuláka. Lem květináče nabarvěte Balakrylem či podobnou barvou ve stejném odstínu jakou má spárovačka (ještě lepší je to udělat ještě před lepením).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky