úterý 20. října 2015

Zahradnictví otice

Označení výrobku, Objednací číslo, Rozměr vnitřní průměr/délka, Hmotnost ks/ kg, Paleta ks. Drenážní žlab Ø cm, 12 Ø cm x 1cm, kg, ks. Cementové výrobky - Martin Hůzl Betonové trubky Betonové dlaždice Betonové sloupky Žlabovky.


Zahradnictví otice

Dílce se ukládají na štěrkopískový podsyp nebo betonový podklad. Každý kus má horní plochu opatřenou podélným vybráním ve tvaru kruhové výseče a jsou z . Kabelový žlab s krycí deskou. Meliorační žlab silniční x x cm. Lineární odvodnění betonové s pozinkovanou mříži Celý popis.


Odtokový žlab betonový s mříží pozink - určený pro zabetonování s pojezdovou zátěží 5t . Podstatně nižší hmotnost než srovnatelné betonové žlaby. Betónové žľaby - slúžia ako odvodňovacie žlaby pre vodu, ktorú treba odviesť z ciest a chodníkov. Tvárnice pre žľaby vyrábame z betónu v dvoch variantách . Betonový lineární odvodňovací žlab 1mm široký s mříží z litiny a únosností 1 tuny.


Zahradnictví otice

Dokonale hladký povrch zajišťuje výborné odtokové parametry. Lehce přístupný, v podlaze/terénu zabudovaný systém pro dočasnou či trvalou organizaci nejen napájecích a informačních médií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky