úterý 9. dubna 2019

Nova plus výměna manželek

Zvládne nezkušená Aneta rodinu se třemi dětmi a tatínkem, který doma moc nepomáhá? Jak si poradí Ilona v excentrické rodině, kde platí pro ni úplně jiná pravidla? Jak si Emílie poradí s tatínkem raperem, který si rád užívá života?


Zvládne temperamentní Andrea pobyt v rodině, kde všichni žijí vedle sebe a ne spolu? Výměna manželek je pořad životního stylu. Je to pořad z rodiny reality show. Dokáže nezkušená Jarča vyhovět náročnému náhradnímu partnerovi?


Zvládne Jana domácnost s naprosto rozdílnými návyky než je . V dnešním díle uvidíte, jak si poradí Lída v netradiční lesbické rodině a zda se dokáže Monika přizpůsobit v domě, kde žije více generaci, navíc s . Její náhradní manžel je z ní . Podaří se náhradní mamince Zdence zlepšit Petrův vztah s nevlastními dětmi? Vaše oblíbené seriály, pořady a živé vysílání TV Nova na online televizi Nova Plus , které si pustíte, kdy chcete vy. A dokáže se Alena přizpůsobit naprosto odlišné domácnosti . Jak si pohodlná Soňa poradí v domácnosti, kde právě probíhá rekonstrukce bytu ? Dokáže Milada zlepšit vztahy mezi dětmi a otčímem v . Uvědomí si Eva v jiné rodině, zda jsou důležitější . Erika Balážová, let - čtyři děti. Lucie Slaninová, let - jedno dítě. Podaří se temperamentní Blance změnit přístup svérázného Jiřího k vlastní rodině?


Jak se snese dominantní Eva s neméně silným náhradním partnerem? Jak dokáže mladičká Veronika zastoupit zkušenou družku a matku? The Voice Zone bonusový díl: V zákulisí se brečelo smíchy! Podívejte se na nejlepší 03:42.


Zvládne Monika pro ni polní podmínky v domě, kde probíhá rekonstrukce, navíc s malým dítětem? Dívali jste se na Výměnu manželek v televizi, nebo až na NovaPlus. Nejdrsnější sonda do českých manželství pokračuje! Online archiv Nova Plus nabízí zdarma ke sledování odvysílané pořady po jejich. Sledujte filmy, seriály . Příběhy českých zločinů 3. Výměny manželek má v našich končinách na starosti TV Nova , která má za sebou již 5. Andy a vlaky CZ - Kdo se včera večer díval na nově na výměnu manželek , tak ví o co se jedná.


V den svých narozenin též spustila bezplatnou videotéku Nova Plus , kde nabízí. NOVA Plus navíc umožní sledovat pořady z původní produkce Nova jako. Hlavní stránka - Ulice - TV Nova. Pozrite si aktuálny televízny program stanice Nova. TV program vašej obľúbenej stanice Nova na dnešný celý deň a. Rapidem to normálně jde, teď jsem to zkoušel.


Máš aktualizované pluginy? Podstata väčšiny reality show je založená na možnosti divákov nahliadnuť do súkromia iných ľudí. Záujem divákov o sledovanie . Oni nepiji, jen huli jak fabriky (na Nove rekli, ze krabicka na tri dny - spis na tri hodiny).


Výměně manželek užila společnost vší a filcek,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky