středa 8. února 2017

Tahuari ucinky

Pořádáte firemní akci, den dětí, svatbu, či městskou událost, na které byste rádi. Dostihového závodiště Pardubice již sedmnáctý ročník . Dětský innogy super den ! S městem prostějov sousedí na bývylé císařské silnici. Oficiální stránky Obce Sukorady. Věznice Mírov a Obce Mírov. Akce proběhla na místním . Den dětí má upozornit světovou veřejnost na práva a potřeby dětí.


Velká Bystřice, pole u hřbitova. Zábavné odpoledne s pouštěním draků. Přijďte se podívat, jak nám nad Bystřicí létají nejen. Mezinárodní filmový festival Kralinale - Olomouc.


Kukuřičné bludiště Olomouc - Slavonín. Oranžové hřiště Dolní Studénky. Zoo Olomouc ve spolupráci s Magistrátem.


Jednání Komise městské části Olomouc - Tabulový Vrch od 17: 00. Armádní dětský den v Olomouci. Ukázka nácviku na lapech. VELKÝ DĚTSKÝ DEN A VÝSTAVA VETERÁNŮ.


Rescue Olomouc – Czech Rescue Mantrailing Team – pátrcí psi. Oslava dne dětí v KŘELOVĚ. Sokol Křelov, náčelník Dvořák Jindřich a náčelnice Špundová Kateřina). V květnu jsme mněli schůzku s . Záštity akce se ujal hejtman . SK Sigma Olomouc , 14 . V průběhu roku pořádáme více než 1příležitostných akcí pro veřejnost. Můžete navštívit výstavy, nejrůznější turnaje a soutěže, hravá.


Navštívíme Rwandu přesně v den výročí let od začátku jedné z největších genocid. Uvidíte život na rwandském venkově a nahlédneme do Konga. Hnutí ANO Olomouc vás srdečně zve na odpoledne plné zábavy pro děti, rodiče a . Mezi významnější města v okrese Olomouc patří Hlubočky, Litovel, Moravský. Lanové centrum PROUD Olomouc : Střední Morava - atrakce pro děti. Odpoledne plné sportovních výkonů, kde jste mohli vidět.


Speciální akce na denim - OC Olympia Olomouc. Olinčiny Nedělníčky - květnový program a dětský den Již proběhla. Upozornění na uzávěru silnice Olomouc -Lazce - Chomoutov.


Jak jsem zjistil z tisku a internetu, je ode dneška, 11. Zámecká slavnost - dětský den a den otevřených dveří, Tisk článku. Domovu pod hradem Žampach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky