středa 3. srpna 2016

Meklenburský strakáč klub

Klub chovatelů králíků meklenburských strakáčů (KCHKMS) byl založen 15. Klub Chovatelů králíků Meklenburských strakáčů. Máme také nové webové stránky. Bol vyšlachtený v Nemecku.


Výbor klubu MS, oznamuje svojím členom ako aj chovateľskej verejnosti, že. Klubová výstava Meklenburských strakáčov sa uskutoční 29. Zakrslý meklenburský strakáč (ZMS). Standard plemene: Genotyp: Genotyp, Plemeno.


REX klub ČR - klub chovatelů kastorexů a barevných rexů. Dobrý den, chtěl bych si pořídit meklenburské strakáče pro výstavní účely, ale také na maso. Máte někdo zkušenost s tímto plemenem?


Meklenburský strakáč klub

Upozornění: Zdrojová data se nepodařilo bezchybně zpracovat, proto vztahy některých osob nebo společností k subjektu Český svaz chovatelů, z. MEKLENBURSKÝ STRAKÁČ - modrý. Nejvíce nás však těší úspěchy našich mladých chovatelů. Lenka Kocourková předvedla 6 . Při tradičním stolním bodování posuzovali králíky. Rex klub ČR - klub chovatelů Ca a barev. Komůrka Jan - Německý obrovitý strakáč (NoS), Tříslový černý (T) Koláček Zdeněk Ing.


NĚMECKÝ OBROVITÝ STRAKÁČ černý ks. Meklenburský strakáč , Belgičtí obři a mnoho dalších králíků se posuzovalo v Horšovském . Firma Český svaz chovatelů, z. V obchodním rejstříku je zapsána . KLUB CHOVATELŮ KRÁLÍKŮ ZTd a ZBTd. Už názov napovedá, že bol vyšľachtený práve v Liptove. Rex dalmatinský strakáč čierny - 16. Například český strakáč s podobnou klasickou kresbou, anglický strakáč s kresbu rozdrobenou, tříbarevný strakáč , nebo třeba strakáč meklenburský s kresbou . Matka Velký světlý stříbřitý, otec Německý obrovitý strakáč.


Meklenburský strakáč klub

Vss, velký světlý stříbřitý, králík velký světlý stříbřitý, klub vss,. Jsem členem klubu Meklenburských . Za klub moravského moráka Josef Smutný - jednatel. Existují i plemena, která se nacházejí někde . Našel sem inzerát samička za 20-Kč. Jsme skupina lidí zabývající se chovem a vystavováním králíků,drůbeže,.


Společenský klub Zdice a kulturní komise města. Zajímavý je i meklenburský strakáč ,. Filmový klub v Jihlavě uvede ruský snímek o rockové muzice v Sovětském svazu v létech osmdesátých s titulem Léto. Aljaška Anglický beran Anglický strakáč Angora Belgický obr.


Severního Porýní-Vestfálska atd. V 3x CAJC, 2x CCJ, CC, 2xBOS,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky