úterý 3. července 2018

Rakytník řešetlákový krasavice

Rakytník řešetlákový krasavice

Zrají během července, jsou střední velikosti (cca 1cm) a mají . Středně vzrůstná odrůda rakytníku, keř rozložitý, středně otrněný. Zraje v červenci , plody jsou červené, středně velké, asi g, sladkokyselé. Kvete drobnými květy, které jsou bílo žluté a objevují se od března do dubna.


Větévky jsou středně otrněné. Plody jsou červené a mají střední velikost , váhy asi g. Odrůda KRASAVICE – vzrůst je spíše rozložitý, jen středně otrněné větve. Tato odrůda se vyznačuje . Keře jsou opadavé a dvoudomé. Odrůda Moskevská je řešením pro malou zahrádku, která si nemůže dovolit z prostorových důvodů více rostlin rakytníku.


Kromě toho, že je to dobře vypadající. Odrůda, která převyšuje ostatní rakytníky zejména obsahem rutinu. Ve 1g plodů je 5mg rutinu. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Rakytník keřovitého růstu, roste rozložitě.


Myslete na to, že rakytník je cizosprašný. Pro dosažení plodnosti je třeba zakoupit rostlinu . Odrůda rakytníku se záplavou oranžovo červených plodů, vhodný i do okrasných záhrad. Je nutné mít ještě jednu rostlinu - samčí ! Plody rakytníku jsou hojně využívány v potravinářském . Vzhled plodů s jejich charakteristickými načervenalými prdelkami je atraktivní. KRASAVICE - je velmi mrazuvzdorná odrůda, vyrůstající do - m. Ovocný i ozdobný keř stříbřitě zelené barvy, populární především díky svým oranžovým aromatickým bobulím s vysokým množstvím . Hippophae rhamnoides je větší trnitý keř, může dorůstat výšky až k m. Je dvoudomý (potřeba samčí a samičí rostliny).


Rakytnik řešetlákový , krasavice (samec). Růže stolistá Prolifera de Redouté. Oranžový zázrak – rakytník řešetlákový. Krasavice ´- keř dorůstá do dvoumetrové výšky, je slabě otrněný . O rakytníku je známo, že jeho plody mají obrovské množství vitaminu C, je velmi přizpůsobivý a snese téměř jakékoliv podmínky.


Rakytník řešetlákový krasavice

Výhodný balíček čtyř rostlin rakytníku SLUNÍČKO, KRASAVICE , AROMA. Klíčová slova: ovoce, rakytník řešetlákový , hlošinovité, hippophae rhamnoides . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Dům, byt a zahrada: marmelády. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží . Ukázka z říjnových Bylinek: Vyléčí rakytník řešetlákový bolest hlavy či.


Sluníčko, Moskevská krasavice , Altajská nebo třeba Leikora.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky