čtvrtek 3. května 2018

Jedovaté rostliny prezentace

Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková . Zdroje: uvedeny na konci prezentace. Některé rostliny nebo jejich části jsou jedovaté. Název materiálu, Rostliny jedovaté.


Abychom neukazovali všechny nejedlé či jedovaté rostliny v tom nejhorším světle , je třeba zdůraznit jejich. Jistě jste také zaznamenali, že některé jedovaté rostliny slouží k získávání léčivých látek.

CELÁ ROSTLINA JE PRUDCE JEDOVATÁ. Všechny části rostliny extrémně jedovaté. Zjistit, zda je naplňován legislativní požadavek na výsadbu rostlin a dřevin, . Sekreční kanálky s černajícím latexem, toxický je urushiol, těkavý derivát fenolu. Kromě přímé toxicity je urushiol také . VY_32_INOVACE_12_LÉČIVÉ A JEDOVATÉ ROSTLINY_HORKÁ.


NÁZEV : VY_32_Inovace_Prvouka_2. TÉMA: Pokojové rostliny soutěž. Zvláště v mateřských školách bychom měli vyloučit především všechny rostliny jedovaté , které svými plody, semeny nebo mlékem obsaženým v lodyhách a .

Jako léčivé označujeme takové rostliny , které. Silné fyziologické účinky, často jedovaté. Klíčová slova: Pokojové rostliny , jedovaté rostliny. Druh učebního materiálu: prezentace.


Mezi zvlášť jedovaté zástupce náležejí např. Aconitum)a některé pryskyřníky (Ranunculus). Pryskyřníkovité mají význam zejména jako okrasné rostliny. Hmyz s proměnou nedokonalou – prezentace. Kvetoucí rostliny mají kořen, listy, stonek a květy.


Rozmanitost přírody – ROSTLINY , ČÁSTI A FUNKCE. Jak využívá rostliny člověk prezentace. Tato prezentace je určena přednášejícímu jako vizuální. Dále Sbírka poskytuje rostliny k výzkumným účelům a podílí se na. Dále u nás můžete poznat léčivé a jedovaté rostliny , jako jsou vachta, ďáblík, puškvorec . Krytosemenné rostliny jsou největší skupinou rostlin.


Téma: Rostliny Číslo projektu: CZ. Anotace: Výkladová prezentace , ve které se žáci seznámí se společnými znaky. Profilový obrázek uživatele morganne2.


Rostou volně v přírodě, mohou být léčivé a jedovaté a chráněné.

Jedovaté a léčivé rostliny. Dělíme je na polní plodiny, ovocné stromy a keře a . Smrtelně jedovaté rostliny. Pink you and me ke stažení. Pomocí prezentace se žáci seznámí s běžnými druhy pokojových rostlin a. Poznáváme nekvetoucí rostliny.


Podzemní části rostliny - kořen. Inspirujte se nápady, zavánějícími exotikou dálek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky