středa 7. března 2018

Množení tlustice

Rozmnožování: listovými a stonkovými řízky. Ráda bych si jí rozmnožila. Koupila jsem si výsevní substrát a . Snadné množení sukulentů: nová rostlina z jediného listu. Množení pravých kaktusů řízkováním není jednoduché, ovšem u. Pachyphytum, tlustice (Crassula) a další. Díky svým bílým květům a menším zeleným . Mezi ostatními sukulenty vyniká . Rod Crassula ( tlustice ) zahrnuje minimálně 2druhů rostlin.


Vrchní část stonku rostliny můžeme použít k jejímu množení. Tlusticovité rostliny lze samozřejmě množit také generativně – semeny, ovšem . Krasule, tlustice , Crassula - nenáročná pokojová rostlina vhodná i pro začátečníky. Krasule množíme vrcholovými řízky, které odřízneme a necháme . K množení tlustice dochází prostřednictvím vrcholových řízků.


Tlustice – krásné rostliny s poněkud méně krásným jménem. Po odříznutí je třeba nechat je nějakou dobu zaschnout a až potom zasadit do . Krásné video, které ukazuje množení tlustice pomocí řízků či listů: Propagating Jade Plants, At Home With P. TLUSTICE (Crassula) patří mezi sukulenty, a zapomeneme-li ji zalít, vydrží bez. Také nás učil, jak tlustice přivést do květu. A stejně, jako je nenáročné pěstování zelence, je snadné i jeho množení. Ficus elastica), tlustici a . Vrcholovými nebo listovými řízky, které je třeba před vysazením nechat několik dní zaschnout.


Množení tlustice

V létě se umisťují na balkón. Podívejte se na následující video, jak pěstovat tlustice jako bonsaj. V březnu jsem ulila tlustici , která pak chudák začala uhnívat.


Odřezala jsem zdravé části stonků a teď co s nimi. Crassula je nenáročná pokojovka jednoduchá na pěstování i množení , která . Ačkoliv rostlin rodu Crassula existují stovky druhů a kultivarů, když se řekne tlustice , všichni mají na . Náš tip: U tlustic (Crassula) lze použít k namnožení rostliny . Tento pin objevil(a) Marcela Ryšavá. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Množení tlustice

Stačí uloupnout kousek listu, nechat ho pořádně . Listy tlustice jsou připodobňovány mincím a přitahují tak materiální bohatství a prosperitu. Kalanchoe rhombopilosa (obr. 77) Pochází z Madagaskaru a patří do příbuzenstva tlustic.


MNOŽENÍ : Stonkovými i listovými řízky. Zatímco kaktusy to někdy nepřežijí, tlustice se na podzim vrací v plné. Množení : vrcholovými řízky nebo listy, které po zapíchnutí do hlíny . Způsob množení : listovými nebo stonkovými řízky.


Sparmania), řetězovky (Physostegia), tlustice (Crassula) a mnohé jiné. Tato tlustice má stromkovitý vzpřímený růst, tlustý kmínek s větvičkami s. Optimální doba na množení je v letních měsících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky