čtvrtek 11. května 2017

Dvůr hoffmeister

Dvůr hoffmeister

Dvůr Hoffmeister je ideálním místem pro rodinné oslavy, svatby, firemní akce i romantické víkendy. Ubytování a výborná restaurace kousek od Letiště Václava . Located in Cicovice, this hotel is close to Hotel Crowne Plaza and . Výletní restaurace na hranici Velké Prahy. Byli jsme poprvé a velmi spokojeni.


Dvůr hoffmeister

Interiér nás nadchnul, díla mistra Hoffmeistera mám velmi rád. Moderní nabídka jídel, která odpovídají kvalitou. All the best hotel deals on ebookers.


Divoka Sarka and within mi (km) of Strahov Monastery and Generali Arena. Guest report by Irina A couple of months ago, my daughter told us that she would love to starthorse riding. As we are based in Prague and live . A farm where kids can learn to ride a pony or a horse.


Best prices, no additional fees paid directly to hotel. Provozujeme rodinný hotel. K dispozici máme dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Zaměřujeme se převážně na parkurové ježdění.


V rámci ustájení nabízíme krmení, mistování, seno, oves,. Great discounts, no booking fees. Svatební fotografie Vildy a Lucie, dvůr Hoffmeister.


Przeglądaj zdjęcia i sprawdź 2opinii o hotelach. Join LinkedIn today for free. Ta leží pouhých kilometrů od centra . Ve Velkých Číčovicích se totiž vaří už dlouho velmi dobře. Dieses BB ist dank der hervorragenden Lage (Okres Praha-západ) nur km von Divoká Šárka entfernt.


Im Umkreis von km befinden sich zudeKloster . Prožijte svůj svatební den v magickém prostředí Dvora Hoffmeister - vhodné pro svatby do 1hostů. Nabízíme kompletní svatební zajištění v romantickém . Ideal para Zoológico de Praga. Reserve ya y pague menos! Encontre pontos de interesse perto do hotel e reserve on-line com logitravel. Tradice milovníků a znalců vína a dobrého jídla pokračuje v naší rodině již po třetí generaci.


To jméno má magickou sílu. Už pouhá zmínka o návštěvě tam rozpouští chmury jako královská lučavka. A to nejen díky tamní už po léta . Vraťte se s námi na chvilku do starých dobrých časů. Zažijte svůj velký den v magickém prostředí Dvora Hoffmeister. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Dvur Hoffmeister , Cicovice Picture: photo1. Garance stejné nebo nižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky